Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Remiză fără gol la BotoșaniIonut Tabultoc / SportPictures.eu
14 Nov 2022

Superliga: Remiză fără gol la Botoșani

FC Botoșani și FC Hermannstadt au remizat în ultima partidă a Superligii de dinaintea pauzei impuse de Campionatul Mondial din Qatar.

Fără Mihai Teja pe bancă, plecat în cursul săptămânii trecute de la cârma formației gazdă, botoșenenii au avut un start de meci alert și Zabou și-a încercat în două rânduri șutul din afara careului. În minutul 6, execuția sa a trecut puțin pe lângă stâlpul din stânga lui Letica, iar în minutul 11 portarul sibienilor a reușit să respingă în lateral. Oaspeții au avut o primă ocazie mai consistentă în minutul 42 la incursiunea în flancul stâng a lui Butean, dar pasa acestuia pentru Paraschiv a fost continuată cu un șut blocat de Boli, apărut providențial.

Dican (min. 53) șutează din prima de la 30 de metri pe centrul porții lui Letica, care reține fără probleme, apoi Petkovski (min. 55) ratează o ocazie uriașă scăpat singur cu goalkeeper-ul sibienilor șutând pe lângă poartă din marginea careului. Mihai Roman (min. 65) are un șut din întoarcere de la limita careului, dar Letica respinge cu brațul stâng, apoi portarul oaspeților se afirmă din nou la șutul bombă expediat de Petkovski (min. 66) ce trimitea balonul sub transversală. Un nou șut din întoarcere al lui Roman (min. 89) îl obligă pe Letica să rețină la colțul scurt, apoi partida se încheie după un gol anulat al gazdelor după o preluare ca la volei a lui Roman înaintea unui șut care, de această dată, reușea să-l învingă pe Letica.

Partida s-a încheiat fără gol, o remiză ce menține FC Hermannstadt pe locul 5 cu 27 de puncte, iar pe formația moldoveană pe locul 12 cu 20 de puncte.

 

FC Botoșani - FC Hermannstadt 0-0 (0-0)

FC Botoșani (antrenor Alin Bejan): Pap - Sadiku, Dican, Boli - Patache (min. 63 Sno), Ivanov (min. 79 Camara), Zabou (min. 72 Mussis), Dragu - M. Roman, Petkovski (min. 78 Pinson), Mateus (min. 63 M. Roman)

FC Hermannstadt (antrenor Marius Măldărășanu): Letica - Etienne, Antoche, Stoica, Butean - Mino, Răuţă (min. 79 Năstăsie) - Balaure (min. 79 Petrescu), Biceanu (min. 59 Alhassan), Oroian - Paraschiv (min. 90+1 Babic)

Alte știri din Liga 1