Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Puțin spectacol și remiză albă la BotoșaniIonut Tabultoc / SportPictures.eu
06 Mai 2023

Superliga: Puțin spectacol și remiză albă la Botoșani

FC Botoșani nu poate trece de Universitatea Cluj și rămâne la două puncte în urma celor de la FC Voluntari, echipă cu care se află în luptă directă pentru ocuparea unui loc de baraj pentru Conference League și pe care o va înfrunta în deplasare etapa viitoare. La rândul lor, „șepcile roșii” au luat un punct extrem de important în lupta pentru menținere în Superliga, ecartul ce îi desparte acum de Chindia Târgoviște mărindu-se la 5 puncte.

Moldovenii au avut prima ocazie a partidei, în minutul 15 Gorcea fiind obligat să scoată de lângă bară o lovitură de cap a lui Pius, iar oaspeții au replicat în minutul 27 cu o ocazie rarisimă. Tot cu o lovitură de cap, Tescan a trimis balonul din fața careului mic la rădăcina barei din dreapta lui Ducan, apoi balonul s-a plimbat prin fața porții goale și a ieșit în aut de poartă pe lângă stâlpul din stânga goalkeeper-ului gazdelor. Ducan se opune cu succes la un șut cu exteriorul trimis de Remacle în minutul 40 și menține tabela imaculată după o primă repriză în care clujenii au avut ocazii mai consistente.

Partea a doua a jocului nu a adus nicio fază notabilă de poartă, astfel încât se poate spune că remiza le-a pedepsit pe ambele combatante. FC Botoșani face 28 de puncte și ocupă locul 10, în timp ce Universitatea Cluj face 27 de puncte și staționează pe locul 12.

 

FC Botoșani - Universitatea Cluj 0-0 (0-0)

FC Botoșani (antrenor Flavius Stoican): Ducan - Petro, Mutombo  (min. 64 Sadiku), Pius, Țigănașu - Ed. Florescu (min. 59 Cioiu), Dican, Ivanov - Pinson  (min. 82 M. Roman I), M. Roman II (min. 59 Camara), Mailat (min. 82 Dragu)

Universitatea Cluj (antrenor Ovidiu Sabău): Gorcea - Martic, Pițian, Miron, Oancea (min. 45+2 I. Filip) – Chipciu, Bic, Remacle (min. 59 Simion), Nistor - Thiam (min. 71 Goranov), Tescan (min. 59 J. Gomes)

Alte știri din Liga 1