Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Piteștenii obțin prima victorie după aproape jumătate de anRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Apr 2023

Superliga: Piteștenii obțin prima victorie după aproape jumătate de an

FC Argeș pune capăt unei serii de 17 meciuri fără victorie și ia trei puncte mari în Trivale în jocul cu cei de la Chindia Târgoviște.

Oaspeții, la rândul lor într-o situație delicată în clasament, au avut prima șansă de gol a partidei în minutul 7 la șutul din interiorul careului trimis de Căpușă printr-o pădure de picioare și respins în lateral de Micle. Minutul 19 aduce unicul gol al partidei înscris de Turda cu o lovitură de cap din plonjon de la 7 metri, centrarea fiind semnată de Calcan dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta. Reușita a descătușat trupa pregătită de Bogdan Vintilă, dar puteau fi readuși repede cu picioarele pe pământ de faza din minutul 26 când Daniel Popa a șutat peste transversală din colțul careului mic după o deviere cu capul la bara a doua a lui Popadiuc. Popa își încearcă șutul din afara careului în minutele 40 și 51, doar în prima reușind să prindă cadrul porții apărate de Micle, iar până la final Jobello putea dubla avantajul gazdelor în minutul 82, dar a șutat peste transversală din interiorul careului, singur cu Căbuz.

FC Argeș se impune la limită și face 17 puncte, apropiindu-se la distanță minimă de UTA, formația de pe locul 14. Rămași pe 13 cu 19 puncte, târgoviștenii au de jucat o nouă finală etapa viitoare, cu arădenii pe teren propriu.

 

FC Argeș - Chindia Târgoviște 1-0 (1-0)

A marcat: Turda (min. 19)

FC Argeș (antrenor Bogdan Vintilă): Micle - Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Brendon - Mimito, Njike (min. 76 Meza Colli) - B. Hanne (min. 46 I. Şerban), Calcan (min. 76 Jakolis), Rizzi – Koubemba (min. 76 Jobello)

Chindia Târgoviște (antrenor Anton Petrea): Căbuz - Căpuşă, Boldor, Celea, C. Dinu - M. Dulca (min. 80 S. Buş), Vorobjovas (min. 46 Cooper) - Neguţ (min. 90 Dumitraşcu), Popadiuc, Atanase (min. 72 A. Şerban) - D. Popa

Alte știri din Liga 1