Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Petrolul câștigă în Trivale și încheie seria negativăGheorghe Fluster / SportPictures.eu
11 Mar 2023

Superliga: Petrolul câștigă în Trivale și încheie seria negativă

FC Argeș nu iese din criză nici după plecarea de la cârma echipei a tehnicienilor Marius Croitoru și Constantin Schumacher, echipa condusă astăzi de Daniel Radu fiind învinsă în Trivale de Petrolul Ploiești.

Piteștenii au avut o șansă importantă de a deschide scorul în minutul 17 prin Koubemba, însă șutul său din prima trimis de la 15 metri a fost scos de Vâlceanu cu un reflex de zile mari. Un minut mai târziu, Turda a fost aproape de a-și înscrie un autogol de senzație în încercarea de a respinge din plonjon o centrare a lui Grozav de pe partea stângă, dar Straton a fost atent și a respins tot din plonjon balonul ce se îndrepta spre colțul lung. „Găzarii” devin din ce în ce mai periculoși și punctează în minutul 40 pe tabelă prin Grozav. O minge pierdută la mijlocul terenului de Njike s-a transformat într-o acțiune de contraatac în care Grozav și Irobiso au combinat în careul lui Straton și primul l-a învins pe goalkeeper-ul gazdelor cu un șut cu latul.

Gazdele încep în forță partea a doua a jocului, Jakolis (min. 51) trimite în bară din lovitură liberă, dar nu mai reușește prea multe și se pierde treptat. Petrolul încearcă să speculeze pe contraatac slăbiciunile din defensiva gazdelor, iar Irobiso putea scoate un penalty în minutul 56 la o împingere a lui Marius Constantin.

În fața unei formații piteștene în suferință, Petrolul pune capăt seriei de 4 înfrângeri consecutive și pleacă cu cele trei puncte, urcând pe locul 8 cu un total de 36. FC Argeș rămâne cu 27 de puncte pe locul 15, penultimul, și anunță un play-out complicat pentru suporterii săi.

 

FC Argeș - Petrolul Ploiești 0-1 (0-1)

A marcat: Grozav (min. 40)

FC Argeș (antrenor Daniel Radu): Straton - Tofan, Turda, M. Constantin, Rizzi - Meza Colli, Njike (min. 58 Biai) - Creţu, Koubemba (min. 59 Calcan), Jakolis (min. 81 Jobello) – Garita

Petrolul Ploiești (antrenor Florin Pîrvu): Vâlceanu – P. Papp, Mathaus, Meijers - Doua, L. Dumitriu (min. 66 Purtic), Seto, Jair (min. 90 M. Bratu), Ţicu - Irobiso, Grozav (min. 81 Borta)

Alte știri din Liga 1