Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Superliga Națională: Steaua a obținut două victorii cu CSM Digi OradeaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Nov 2019

Superliga Națională: Steaua a obținut două victorii cu CSM Digi Oradea

Steaua București BA a obținut vineri și sâmbătă două victorii importante în fața celor de la CSM Digi Oradea. În bazinul din Complexul Sportiv Ghencea, echipa pregătită de Andrei Iosep a dispus cu 11-7 și cu 10-9 de rivalii din Oradea, în două jocuri ce au contat pentru etapa a III-a a Superligii Naționale de polo masculin, grupa valorică I-IV.

Vineri seara, roș-albaștrii au revenit de la 0-2 și s-au impus cu 11-7 (2-2, 4-1, 3-1, 2-3), după un joc cu multe reușite pe faza defensivă. Pentru prima victorie a echipei campioane au punctat: Marios Kapotsis – 3, Jerko Marinic-Krajic – 3, Nicolae Oanță – 2, Mihnea Gheorghe – 2, Emmanoil Solanakis – 1.

Sâmbătă dimineața, Steaua București BA a obținut al doilea succes în fața ardelenilor, dar de această dată jocul a fost mult mai strâns. Chiar dacă au condus în permanență, gazdele au muncit până la ultima fază pentru o victorie cu 10-9 (3-2, 4-3, 1-2, 2-2). Azi au marcat pentru Steaua București BA următorii: Jerko Marinic-Krajic – 3, Mihnea Gheorghe – 2, Nicolae Oanță – 2, Marios Kapotsis – 1, Tudor Fulea – 1 și Andrei Prioteasa – 1.

În etapa viitoare, vineri și sâmbătă, 22 și 23 noiembrie 2019, Steaua București BA va disputa două partide în deplasare cu Dinamo București.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo