Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Superliga Națională: Poloiștii steliști, campionii RomânieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Iun 2021

Superliga Națională: Poloiștii steliști, campionii României

Finala SuperLigii Naționale de polo și-a desfășurat ultimul act miercuri 2 iunie, în bazinul din cadrul Complexului Sportiv Steaua. A fost meciul cu numărul cinci, decisiv pentru desemnarea campioanei din acest sezon.

Desfășurarea finalei a fost pasionantă, plină de imprevizibil. În primele patru întâlniri cele două rivale și-au împărțit victoriile. Prima manșă dublă, desfășurată la București a consemnat scorul de 1-1, iar la Oradea, unde s-a jucat cu titlul pe masă scorul a fost identic.

Oaspeții au început mai bine jocul, conducând cu 2-0 în primul sfert. Steaua a replicat rapid, încheind prima repriză cu un dezavantaj minim, 1-2. Din actul doi roș-albaștrii s-au instalat treptat la cârma partidei, trecând în avantaj și detașându-se pe tabelă pe măsura scurgerii timpului. Pauza mare consemna scorul de 3-2 pentru elevii antrenorilor Georgescu și Cristescu. Celălalte două sferturi au fost la discreția poloiștilor steliști care au mai marcat de șapte ori, primind un singur gol.

Partida a luat sfârșit cu un categoric 10-3, un scor clar care le aduce steliștilor un nou titlu de campioni naționali.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo