Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Superliga Națională: Debut cu două victorii pentru SteauaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Oct 2017

Superliga Națională: Debut cu două victorii pentru Steaua

Steaua Stirom București a debutat în ediția 2017-2018 a Superligii Naționale jucând în prima etapă dublă a sezonului regulat contra celor de la AMEFA Arad. Scorurile înregistrate pe tabela de marcaj, în ambele meciuri, au fost categorice în favoarea caschetelor militare.

Vineri seară, la Bazinul Ghencea, Steaua a câștigat meciul împotriva formației arădene cu 24-2 (8-1, 4-0, 4-1, 8-0) golurile fiind marcate de Vătrai 4, Adria Delgado 5, Nikola Murisic 2, Pavel Popescu 5, Robu 3, Ghiban 1, Antipa 1 și Rădoi 3.

În partida revanșă, azi de dimineață, steliștii s-au impus cu scorul de 20-1 (3-1, 6-0, 4-0, 7-0). Autorii golurilor au fost Djordje Filipovic (revenit după suspendare) 4, Cotrău 1, Călin 3, Adria Delgado 4, Ianc 2, Pavel Popescu 1, Robu 1, Buljubasic 3, Chiriacov 1.

În cel de-al doilea meci s-a remarcat debutul campionului olimpic croat Buljubasic, dar și a internaționalului moldovean Chiriacov. Diferența de valoare a fost una extrem de mare, la toate capitolele. De la înot până la finalizare și schematizare, Steaua a fost net superioară, adversarul nefăcând decât act de prezență la aceste ”antrenamente cu public”.

Steaua s-a instalat deja în fruntea clasamentului cu 6 puncte și golaveraj 44-5. Marea provocare a sezonului o reprezintă participarea în premieră în Liga Campionilor, acolo unde Steaua va debuta în grupe pe 25 octombrie, pe teren propriu contra formației maghiare Eger.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo