Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Superliga Națională: Campioana se decide în GhenceaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
31 Mai 2021

Superliga Națională: Campioana se decide în Ghencea

Bazinul „Crișul” din Oradea a găzduit meciurile cu numărul 3 și 4 din cadrul finalei SuperLigii naționale de polo masculin. Protagonistele au fost Steaua București și CSM Oradea, echipe care de ani buni își dispută supremația în ierarhia internă.

Duelul care se dispută în sistemul 3/5 pornea de la scorul de 1-1, în urma primelor două partide disputate la bazinul din Ghencea. Steaua câștigase primul meci cu 8-4 iar orădenii au replicat în partida cu numărul 2, impunându-se cu 12-9.

În prima întâlnire Steaua a deschis scorul rapid, în minutul 1. Orădenii au egalat pentru prima și ultima oară în meci după alte 2 minute. Roș-albaștrii au trecut în avantaj încă din prima repriză și s-au aflat permanent la conducere până la final. O singură dată gazdele s-au apropiat la un singur gol dar steliștii au conservat avantajul, impunându-se cu 7-5 (3-1, 2-1, 1-3, 1-0).

Al doilea meci avea un caracter decisiv. Miza și-a pus amprenta în meciul 4, cele două echipe au fost precaute neriscând nimic.

În primul sfert orădenii au deschis scorul dar steliștii au egalat rapid, scor 1-1. Actul doi a consemnat un sigur gol, de partea gazdelor, astfel încât la jumătatea meciului scorul era extrem de strâns, 2-1 pentru bihoreni.

Începând din repriza a 3-a poloiștii orădeni au început să se desprindă trecând la conducerea jocului. La un moment dat gazdele conduceau cu 7-2, o diferență neașteptat de mare. Revenirea steliștilor a fost tardivă, reușind doar să limiteze proporțiile scorului, marcând trei goluri consecutive. Scorul final a fost 8-5 în favoarea echipei CSM Oradea (1-1, 1-0, 3-1, 3-3)

La scorul general de 2-2, manșa decisivă pentru desemnarea campioanei se va desfășura la București.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo