Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Liderul pleacă cu punct de la Sf. GheorgheRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Apr 2023

Superliga: Liderul pleacă cu punct de la Sf. Gheorghe

Sepsi OSK și Farul au remizat la Sf. Gheorghe într-o partidă în care oaspeții au condus pe tabelă și au avut o bară, dar la finalul căreia gazdele au înscris un gol de efect.

Prima parte a jocului a fost una destul de săracă în ocazii de gol, cu un șut din lovitură liberă al lui Louis Munteanu (min. 19) trimis pe direcția lui Niczuly și o lovitură de cap a lui Bălașa (min. 41) în urma unei centrări primite de la Ispas, balonul reluat la colțul lung ratând de puțin cadrul porții.

Partea secundă începe cu șutul lui Ștefănescu (min. 51) parat de Aioani, marinarii replicând prin Mazilu (min. 56) cu o pătrundere impetuoasă în careu, dribling în fața a doi adversari și un șut cu efect ce a lovit bara de la colțul lung. Minutul 73 aduce deschiderea scorului, un șut ratat al lui Munteanu transformându-se în pasă de gol pentru Borza, care l-a învins pe Niczuly din colțul careului mic cu un șut la rădăcina barei de la colțul scurt. Tudorie (min. 77) reia slab un balon trimis lung în careul oaspeților, Louis Munteanu (min. 84) nu-l poate învinge pe Niczuly cu un șut din colțul careului mic, iar egalarea a survenit în minutul 90. O centrare lungă a lui Bălașa a fost stopată cu pieptul de Ștefănescu în careul oaspeților, apoi a șutat sub transversală fără nicio șansă pentru Aioani.

S-a încheiat 1-1, scor în urma căruia Farul face 43 de puncte, iar Sepsi OSK 25, ambele formații păstrându-și locurile, primul și respectiv ultimul. în clasamentul play-off-ului.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FC Farul Constanța 1-1 (0-0)

Au marcat: Ștefănescu (min. 90)/Borza (min. 73)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Cristiano Bergodi): Niczuly - D. Ciobotariu, M. Tamas, M. Bălaşa, R. Ispas - Francisco Junior (min. 77 N. Păun), C. Matei (min. 90+2 Ninaj), E. Papa (min. 80 J. Rodriguez) – Rondon (min. 77 Tudorie), Safranko, M. Ştefănescu

FC Farul Constanța (antrenor Gheorghe Hagi): Aioani - Kiki, Larie, M. Popescu, Borza (min. 75 Nedelcu) - Artean, T. Băluţă (min. 81 K. Boli), Grameni (min. 75 Casap) - Alibec, L. Munteanu (min. 87 N. Popescu), Ad. Mazilu (min. 75 Mateus Criciuma)

Alte știri din Liga 1