Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Juveții câștigă la scor de forfait primul meci din play-outCatalin Ciupureanu / SportPictures.eu
20 Mar 2023

Superliga: Juveții câștigă la scor de forfait primul meci din play-out

FC U Craiova a dispus fără probleme de CS Mioveni, echipă ce nu a putut da o replică consistentă pe arena „Ion Oblemenco”.

Gazdele au condus ostilitățile de la un capăt la celălalt al partidei, în prima parte a acesteia trimițând balonul în două rânduri puternic, dar pe direcția lui Greab. Prima dată a făcut-o Blănuță în minutul 15 cu o lovitură de cap din plonjon la centrarea lui Paramatti, apoi în minutul 43 Duarte a șutat din prima de la 16 metri exact în brațele portarului oaspeților.

Repriza secundă a debutat fericit pentru elevii lui Nicolo Napoli, Albu deschizând scorul în minutul 52 după ce a profitat de un avantaj lăsat de arbitrul Andrei Moroiță la un fault suferit de Negru. Mijlocașul a preluat la marginea careului și l-a învins simplu pe Greab cu un șut sub transversală. Au urmat două ratări, Blănuță (min. 57) cu o reluare puțin pe lângă poartă și Negru (min. 63) cu un șut din centrul careului blocat de Greab ieșit dintre buturi, dar la această din urmă fază balonul respins de portar îl lovește în mână pe Scarlatache și după consultarea VAR-ului arbitrul Andrei Moroiță dictează penalty. Albu înscrie de la punctul cu var și FC U Craiova se distanțează pe tabelă, însă scorul final a fost stabilit în al cincilea minut de prelungiri de Bauza, care a împins în plasă un balon respins în față de Greab după un șut al lui Chițu.

FC U Craiova face 23 de puncte și își recuperează poziția de lider al play-out-ului, în timp ce CS Mioveni rămâne pe ultima poziție cu 11 puncte.

 

FC U Craiova - CS Mioveni 3-0 (0-0)

Au marcat: Albu (min. 52 și 66), Bauza (min. 90+5)

FC U Craiova (antrenor Nicolo Napoli): Gurău - Paramatti, Duarte, Henriques, Huyghebaert - Albu, Asamoah (min. 83 Bauza) - Negru, Giovanni (min. 76 Bahassa), Van Durmen - Blănuţă (min. 76 Chiţu)

CS Mioveni (antrenor Nicolae Dică): Greab - Sno, Scarlatache, Garutti, Burnea (min. 67 Burnea) - Panait (min. 77 Lepistu), Lixandru, Pop (min. 46 Rădescu) - Carnat (min. 58 Coşereanu), Rusu, Benchaib (min. 67 Buziuc)

Alte știri din Liga 1