Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: FC Voluntari câștigă „finala” cu FC BotoșaniGeorge Ilinca / SportPictures.eu
12 Mai 2023

Superliga: FC Voluntari câștigă „finala” cu FC Botoșani

FC Voluntari arată că este o echipă solidă și încheie al 12-lea joc fără înfrângere în campionat! Pe arena „Anghel Iordănescu”, elevii lui Liviu Ciobotariu s-au impus fără probleme în jocul cu FC Botoșani, unul decisiv pentru a stabili cea de-a doua echipă ce va evolua în play-off-ul pentru Conference League alături de FC U Craiova.

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 23 prin Sigurjonsson: islandezul a fost găsit cu o pasă printre fundașii adverși de Nemec, apoi acesta a preluat și după ce a pivotat, a trimis balonul în cros la rădăcina barei din dreapta lui Ducan. Portarul oaspeților și-a salvat echipa de la primirea unui al doilea gol cu o intervenție incredibilă în minutul 65 la o reluare destul de slabă a lui Munteanu din zona punctului cu var și în minutul 68 la șutul slab al lui Sigurjonsson. Nu a mai avut, însă, ce face în al treilea minut de prelungiri ale partidei, atunci când a comis o eroare imensă pierzând balonul în fața lui Ricardinho în afara careului în apropierea liniei de fund a terenului, brazilianul îndeplinind apoi o formalitate conducând balonul către poarta goală și stabilind scorul final al partidei.

După succesul cu 2-0, FC Voluntari se distanțează la 5 puncte de FC Botoșani, 33 față de 28, moldovenii pierzând astfel ocazia de a recupera handicapul în ultima etapă rămasă de jucat.

 

FC Voluntari - FC Botoșani 2-0 (1-0)

Au marcat: Sigurjonsson (min. 23), Ricardinho (min. 90+3)

FC Voluntari (antrenor Liviu Ciobotariu): J. Fernandez – Ricardinho, Paz, Armaş – Lopes, Sigurjonsson (min. 82 Răduţ), Voican (min. 61 H. Tavares), Aliji – Raţă (min. 82 Meleke), Nemec (min. 61 Munteanu), Damaşcan (min. 77 Merloi)

FC Botoșani (antrenor Flavius Stoican): Ducan – Petro, Kupa, Pius, Ţigănaşu – Ivanov (min. 71 Burlacu), Dican, Ed. Florescu (min. 46 Cioiu) – Pinson (min. 71 Camara), M. Roman (min. 81 Carausu), Mailat (min. 70 Dragu)

Alte știri din Liga 1