Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: FC Argeș urcă pe loc de baraj după victoria în derby-ul județuluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Apr 2023

Superliga: FC Argeș urcă pe loc de baraj după victoria în derby-ul județului

CS Mioveni pierde derby-ul județean cu FC Argeș și deja își face calculele pentru liga secundă, în timp ce piteștenii urcă pe loc de baraj.

Oaspeții și-au făcut jocul simplu prin golul înscris în minutul 7 de Calcan, o centrare a lui Giani Crețu reluată de mijlocașul stânga în plasă de la bara a doua. Diferența de pe tabelă se putea dubla în minutul 18 când Koubemba a șutat în transversală, apoi balonul trimis din mijlocul careului de Calcan a fost blocat din drumul către poartă de Garutti. Tot oaspeții sunt mai consistenți în ofensivă și în minutul 43 Rizzi trimite la rândul său balonul în transveresală, iar în prelungirile reprizei Șerban execută o lovitură liberă la vinclu, însă portarul Sima reușește să respingă în corner. Până la intrarea la cabine Turda trimite o lovitură de cap în urma unui corner, dar balonul a fost respins de pe linia porții de un jucător al gazdelor.

Intrat în teren după pauză, Garita iese la rampă cu un șut puternic din afara careului respins de sub transversală de Sima, iar în minutul 66 punctează pentru 0-2 cu un șut slab din întoarcere, din colțul careului mic, dar care l-a surprins pe Sima. Gazdele au un gol anulat în minutul 75, Antal fiind penalizat pentru ofsaid la o fază în care a ales să împingă un balon care oricum s-ar fi dus în plasă. Antal a mai fost protagonistul a două faze importante, lovitură de cap prinsă de Straton în minutul 78 și o reluare din centrul careului ce nu prinde cadrul porții în minutul 80.

FC Argeș se impune și cu 20 de puncte urcă pe locul 14, în timp ce CS Mioveni rămâne pe 16 cu 11 puncte.

 

CS Mioveni - FC Argeș 0-2 (0-1)

Au marcat: Calcan (min. 7), Garita (min. 66)

CS Mioveni (antrenor Vlad Ţăran): V. Sima – Rădescu, I. Balaur (min. 22 Marquinhos Pedroso), Panait, Garutti, Şerbănică – V. Pop (min. 78 B. Rusu), Căprescu (min. 78 D. Toma), Guţea (min. 62 Militaru) – Coşereanu, Buziuc (min. 62 Antal)

FC Argeș (antrenor Bogdan Vintilă): Straton – Tofan (min. 14 Jakolis), Zebic, Turda, Rizzi - Meza Colli – G. Creţu (min. 61 Pîrvu), Biri, I. Şerban (min. 61 Jobello), Calcan (min. 85 Dobrosavlevici) – Koubemba (min. 46 Garita)

Alte știri din Liga 1