Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Dubla lui Popa aduce liniște ChindieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Apr 2023

Superliga: Dubla lui Popa aduce liniște Chindiei

Chindia Târgoviște a obținut o victorie extrem de importantă la Ploiești în fața vecinei de clasament UTA și se apropie de locul 12, cel care aduce rămânerea în Superliga.

Daniel Popa a fost eroul dâmbovițenilor, atacantul fiind autorul ambelor goluri cu execuții de excepție. În minutul 19 o lovitură liberă de la 22 de metri din zonă centrală a fost trimisă cu precizie de Popa la rădăcina barei din stânga portarului Kucher, care a fost nevoit să se recunoască învins. Putea fi 2-0 în minutul 36 când Neguț a scăpat singur cu Kucher, dar nu l-a putut învinge, în schimb se face 1-1 în minutul 54 când Rareș Pop a fost lăsat singur cu Căbuz de pasa lui Cascini și l-a învins cu un șut la firul ierbii trimis la colțul lung. Reacția gazdelor a venit imediat și în minutul 62 Popa a punctat la capătul unui contraatac de manual și o pasă excelentă trimisă de Popadiuc printre fundașii centrali adverși. Nu s-a mai întâmplat nimic până la final și Chindia învinge cu 2-1.

Cu 22 de puncte, elevii lui Toni Petrea se mențin pe locul 13, în timp ce UTA rămâne cu 18 puncte pe locul 14.

 

Chindia Târgoviște - UTA 2-1 (1-0)

Au marcat: Popa (min. 19 şi 62)/Pop (min. 54)

Chindia Târgoviște (antrenor Anton Petrea): Căbuz - Căpuşă, Celea, Boldor (min. 81 Corinus), D. Dumitraşcu - Dulca, Akhmatov (min. 81 Vorobjovas) - Atanase (min. 60 A. Şerban), Popadiuc (min. 66 S. Buş), Neguţ, D. Popa (min. 81 Cooper)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Kucher - Chindriş, Benga, Abeid  (min. 65 Otele) - Vukcevic (min. 46 R. Benzar), Batha, Cascini (min. 71 Milosevic), Ubbink (min. 80 Stahl) - R. Pop  (min. 80 Şteau), Postolachi, Roger

Alte știri din Liga 1