Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: „Bătrâna doamnă” scapă de retrogradarea directăGheorghe Fluster / SportPictures.eu
14 Mai 2023

Superliga: „Bătrâna doamnă” scapă de retrogradarea directă

UTA o învinge pe CS Mioveni și scapă de retrogradarea directă.

Un meci pe terenul echipei de pe ultimul loc, care nu a înscris în 7 jocuri din play-out și a înregistrat înfrângeri pe linie, a fost extrem de delicat pentru trupa pregătită de Mircea Rednic. Gazdele au fost aproape de deschiderea scorului în minutul 17 la șutul lui Buziuc de la 16 metri la colțul scurt reținut cu dificultate de Iacob, iar în minutul 33 Carnat, găsit perfect în centrul careului de Rusu, a șutat din prima, dar portarul arădenilor a răspuns cu o paradă de senzație. UTA nu a fost prea mult prezentă în atac și doar șutul lui Anton din minutul 31, blocat de Sima din drumul spre vinclu, a meritat a fi notat în dreptul realizărilor ofensive.

Lucrurile puteau merge mai prost pentru „bătrâna doamnă”, însă Buziuc a ratat monumental în minutul 60 trimițând peste transversală din 7 metri singur cu poarta goală. Fiorul rece dat de glonțul ce le-a trecut pe la ureche a funcționat ca un stimul pentru arădeni, care au deschis scorul în minutul 63 prin Hoxallari cu o lovitură de cap din careul mic în urma unui corner bătut la a doua bară la care Sima a ieșit pe sub minge. După o ratare în minutul 81, Postolachi stabilește scorul final în al doilea minut de prelungiri după o acțiune de contraatac inițiată de Pop.

UTA câștigă cu 2-0, face 25 de puncte și staționează pe locul 13, în timp ce CS Mioveni își ia la revedere de la suporteri în acest sezon competițional de pe ultimul loc cu 11 puncte.

 

CS Mioveni - UTA 0-2 (0-0)

Au marcat: Hoxhallari (min. 63), Postolachi (min. 90+2)

CS Mioveni (antrenor George Cotigă): Sima - M.Panait, Şerbănică, Pedroso - Carnat (min. 85 Coşereanu), Rădescu (min. 85 Diallo), V.Pop (min. 67 Toma), Buziuc (min. 64 Sno) - Lixandru - Rusu, Antal (min. 64 Benchaib)

UTA (antrenor Mircea Rednic): Iacob - Benzar (min. 34 Vukcevic), Benga, Hoxhallari, Abeid - Şteau (min. 59 R. Pop), Cascini (min. 46 Batha), Anton (min. 46 Ubbink) - Roger, Keşeru (min. 80 Stahl), Postolachi

Alte știri din Liga 1