Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Superkombat revine pe 12 martie cu prima gală a anului
07 Mar 2017

Superkombat revine pe 12 martie cu prima gală a anului

Promotorul Eduard Irimia a anunțat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, ca prima gală Superkombat din 2017, va avea loc pe 12 martie, la Berăria H, din Capitală, urmând să fie un eveniment eliminatoriu pentru primul Grand Prix al anului, din aprilie, transmis în direct și în Statele Unite ale Americii.

Începând cu acest sezon, galele Superkombat vor putea fi urmărite inclusiv peste Ocean, ca urmare a contractului semnat cu gigantul american CBS. „Acum, pe 12, o parte dintre sportivii români au șansa să își trăiască visul american. Câștigătorii își vor obține locul pentru galele transmise de CBS Sports. Nu vor lipsi veterani precum Mihăiță Golescu și Sebastain Ciobanu, dar nici noi eroi precum Eduard Chelariu și Adelin Mihăilă”, a anunțat Eduard Irimia, care a prezentat și locul de desfășurare al confruntărilor, capacitatea sălii fiind de aproximativ 1.200 de locuri.

Totodată, oficialul Superkombat a dezvăluit că evenimentul va beneficia și de o premieră din punct de vedere al producției, ca urmare a unui nou parteneriat tehnic. „Cu siguranță, Superkombat va trece la un nou nivel, avem un upgrade de producție odată cu parteneriatul semnat cu Five's, din rețeaua AV Alliance, care va putea permite la nivel global accesarea producției de top în orice colț de pe planetă. Experimentul va fi pe 12 martie. Totul va semăna cu acele gale K-1 care se organizau în Japonia în urmă cu câțiva ani. Cu siguranță, va fi un eveniment de neratat”, a mai spus promotorul.

Cu 500 de evenimente gestionate anual, Five’s International este lider în domeniul producției tehnice de evenimente corporate și cel mai mare angajator din România în acest domeniu. Compania deține o echipă de producție specializată cu expertiză internațională care poate asigura coordonarea integrată a oricărui tip de eveniment indoor sau outdoor. În anul 2016, în urma unui proces de selecție și evaluare, Five’s a devenit singura companie din România membră a AV Alliance, cea mai importantă asociație globală în domeniul producției de evenimente. AV Alliance este o asociație internațională fondată în Elvetia și respecta regulamentele, normativele și standardele Uniunii Europene, asociația fiind alcatuită din 75 membri și este prezentă în peste 47 țări de pe toate continentele.

În meciul cap de afiș al galei, colegul lui Moroșanu, Sebastian Cozmâncă, îl va înfrunta pe campionul Norvegiei la muay-thai, Simon Ogolla, în timp ce co-main event, Mihăiță Golescu va da piept cu campionul Italiei la skandenberg și totodată fost rugbyst, Robert Constantin. Într-o altă confruntare între generații, Cosmin Ionescu, neînvins în 2016, îl va întâlni pe Sebastian „Fiul lui Dracula” Ciobanu.

Prețul unui bilet incepe de la 50 de lei și poate fi achiziționat de la Berăria H, magazinele Diverta sau on-line, de pe myticket.ro. Gala va începe de la ora 20:00 și în România va putea fi urmărită în direct pe Sport.ro

 

New Heroes

1. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)

Cosmin Maxim (România) vs Alex Radnev (România)

 

2. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)

Dragoș Imbrea (România) vs Ionuț Șandur (România)

 

3. Super Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg)

Jian Amiri (Norvegia) vs Adelin Mihăilă (România)

 

4. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)

Adrian Cibu (România) vs Dumitru Țopai (România)

 

5. Super Fight – Categoria mijlocie (-72 kg)

Andrejs Baranov (Letonia) vs Eduard Chelariu (România)

 

6. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)

Marius Munteanu (România) vs Valentin Bordianu (România)

 

World Grand Prix - Eliminare

7. Super Fight – Categoria semigrea (-81 kg)

Daniel Stefanovski (Elveția) vs Alex Filip (România)

 

8. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)

Moriba Kosiah (Surinam) vs Robert Orbocea (România)

 

9. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)

Cosmin Ionescu (România) vs Sebastian Ciobanu (România)

 

10. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)

Robert Constantin (România) vs Mihăiță Golescu (România)

 

11. Super Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)

Simon Ogolla (Norvegia) vs Sebastian Cozmâncă (România)

Alte știri din Arte marțiale