Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Supercupa României: „Delfinii” înving campioanaMihai Neacșu / SportPictures.eu
25 Aug 2021

Supercupa României: „Delfinii” înving campioana

HC Dobrogea Sud a învins campioana Dinamo cu 19:18 (10:10) și a câștigat pentru a doua oară în istorie Supercupa României după o partidă în care portarul Dan Vasile a adus la exasperare vedetele echipei conduse de Xavi Pascual.

„Delfinii” au jucat cu multă determinare în meciul găzduit de Sala Polivalentă din Alexandria și au arătat ca o adevărată echipă sub bagheta lui Djordje Cirković și George Buricea, însă cele peste 20 de intervenții salvatoare, dintre care 3 la 7 metri, și un gol din poartă în poartă l-au făcut pe Dan Vasile omul partidei. Dinamo a început în forță și conducea cu 8:3 în minutul 18, dar cu interul dreapta croat Buvinic, cu Chikovani și cu Andrei care a transformat toate aruncările de la 7 metri, HC Dobrogea Sud a revenit de la 6:9 la 10:9 și a intrat la pauză la egalitate, 10:10. În partea a doua a jocului Vasile a închis poarta și și-a dominat mental adversarii, iar colegii săi din atac s-au luptat cu solida defensivă dinamovistă aducând o victorie la limită, scor 19:18.

HC Dobrogea Sud: Vasile – Andrei 4 goluri (3x7m), Chikovani 3, Buvinic 3, Susanu 2, Caba 2, Nikolic 1, Nistor 1, Komogorov 1, Raso 1, Vasile 1, Stankovic, Vegar, Ilie

Dinamo București: Heidarirad, Lazăr – Bannour 4 goluri, Sorhaindo 4, Ghionea 3 (1x7m), Alex Pascual Garcia 2 (1), Nantes 2, Dissinger 2, Alouini 1, Humet, Shebib, Negru, Bizău, Militaru, Racoțea.

Alte știri din Handbal