Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Victorii pentru Steaua și Știința Baia MareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Oct 2018

SuperLiga CEC Bank: Victorii pentru Steaua și Știința Baia Mare

Sâmbătă, 13 octombrie, s-au disputat două partide din cadrul etapei a 6-a contând pentru SuperLiga CEC Bank, în eternul derby Steaua București s-a impus pe terenul celor de la Dinamo București, iar Știința Baia Mare și-a trecut în cont bonusul ofensiv în fieful Universității Cluj.

Pe stadionul Florea Dumitrache, Dinamo Bucuresti si Steaua Bucuresti s-au intalnit intr-un nou episod al eternului derby, victoria revenind ros-albastrilor si astfel dinamovistii raman in continuare singura echipa din acesta editie a SuperLigii CEC Bank care inca nu a cunoscut gustul victoriei, in timp ce militarii se mentin in fruntea clasamentului. Prima repriza a fost una echilibrata cu un singur eseu marcat de Ionel Melinte in timp ce Hendrik Mulder a concretizat o lovitura de pedeapsa. Debutul partii secunde a fost spectaculos cu trei eseuri marcate in opt minute, Cristian Onofrei, respectiv Robert Dascalu si Damian Stratila, apoi alte doua incercari consemnandu-se pana la fluierul final, Tudor George pentru alb-rosii, Ionut Dumitru de partea stelisitilor care s-au impus cu rezultatul de 27-15.

Stiinta Baia Mare a inceput in forta pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu si primul sfert de ora a adus acestora doua eseuri, autori, Jone Nasalo si Michael Doneghan tabela de marcaj mai modificandu-se apoi doar in ultimul minut al primei reprize cu incercarea lui Mtya Dumani, toate reusitele fiind transformate de Alexandru Bucur. In partea secunda tot baimarenii au marcat primii, prin Ionut Balaban, dupa care Universitatea Cluj a beneficiat de un eseu de penalizare, dar rezultatul final al partidei avea sa fie stabilit de alte doua incercari marcate de Stiinta Baia Mare prin Mtya Dumani si Khvicha Jgerenaia. Zimbrii au castigat cu rezultatul de 42-7, ambele echipe terminand partida cu un jucator mai putin, cartonasul rosu fiind aratat lui Alexandru Banu, respectiv Constantin Pristavita.

Urmatoarea etapa, utlima a turului sezonului regulat va avea loc pe 20 octombrie dupa urmatorul program:
20.10.2018, ora 11:00, Gloria Buzau – Tomitanii Constanta
20.10.2018, ora 11:00, Dinamo Bucuresti – Stiinta Baia Mare
20.10.2018, ora 14:30, Steaua Bucuresti – CSM Bucuresti

Partida Timisoara Saracens-Universitatea Cluj se va disputa la o data stabilita de comun accord de cele doua echipe.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby