Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Victorie pentru DinamoRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Apr 2018

SuperLiga CEC Bank: Victorie pentru Dinamo

Pe stadionul Florea Dumitrache în cadrul etapei a 11-a din SuperLiga CEC Bank s-au întâlnit Dinamo București și Universitatea Cluj, după o partidă echilibrată victoria revenindu-le dinamoviștilor cu scorul de 18-12.

Partida a inceput echilibrat si dupa ce Cristian Onofrei a deschis scorul din lovitura de pedeapsa inca din minutul 2, Ovidiu Melniciuc a egalat, tot dintr-o tentativa de tinta. Minutele care au urmat au fost controlate de Dinamo Bucuresti care a si marcat prima incercare a partidei prin Shaun Prins, reusita transformata de Cristian Onofrei care a dus scorul la 10-3. Pentru a ramane in joc, clujenii au incercat sa concretizeze o noua lovitura de pedeapsa, ceva mai tarziu insa Ovidiu Melnicuc nu a gasit cadrul butului advers. In replica, elevii lui Cristi Hildan au construit o faza spectaculoasa cu Ionut Balaban plecat din propria jumatate de teren dupa care balonul a circulat pe traseul Valentin Ivan-Ionut Simion, ultimul finalzand in terenul de tinta. Cristian Onofrei a ratat transformarea, balonul trimis de uvertura alb-rosiilor nimerind bara, pana la pauza Universitatea Cluj fiind cea care a controlat jocul, insa prezenta studentilor de pe malurile Somesului in 22-ul gazdelor nu s-a concrertizat si in puncte. Astfel, prima repiza s-a incheiat cu scorul de 15-3 in favoarea dinamovistilor.

Imediat dupa reluare Ovidiu Melniciuc a avut sansa de a reduce diferenta de scor insa a irosit o tentativa de tinta, tot o ratare fiind trecuta si in dreptul lui Cristian Onofrei, pe fondul unui joc mult mai bun al clujenilor care au pastrat initiativa si posesia in jumatatea de teren a gazdelor, fapt care in cele din urma avea sa modifice scorul. Ionut Mazare si-a asumat rolul de transformer, si din trei tentative de tinta concretizate, una chiar de la aproximativ 45 de metri, avantajul celor de la Dinamo avea sa fie de doar trei puncte pentru un final cu emotii de ambele parti. Dinamo a fortat marcarea unui eseu insa clujenii s-au aparat bine, in ciuda cartonasului galben vazut de Daniel Gheta.

Rezultatul final a fost stabilit de Cristian Onofrei din lovitura de pedeapsa si astfel Dinamo Bucuresti si-a trecut in linia de clasament a patra victorie stagionala, in timp ce Universitatea Cluj a fost nevoita sa se multumeasca cu punctual bonus defensiv, meritat dupa aspectul jocului prestat pe stadionul Florea Dumitrache.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby