Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Victorie pentru Dinamo în play-outRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Mai 2017

SuperLiga CEC Bank: Victorie pentru Dinamo în play-out

Dinamo București s-a impus în cea de-a doua etapă a play-out-ului SuperLigii CEC Bank, în fața celor de la Politehnica Iași cu 36-24.

Meciul, disputat pe Stadionul Florea Dumitrache din Bucuresti, a fost echilibrat, cele doua echipe avand momente in care fiecare a dominat jocul. Dinamo a inceput mai bine partida si dupa primul sfert conducea cu 12-3, gratie celor doua incercari reusite de Aisake Aholahi si Madalin Baraulea, prima incercare fiind transformata de catre Tudorel Bratu. Presiunea pusa de catre ieseni s-a reflectat in penalitatea transformata de catre Daniel Plai (minutul 7), acestea fiind singurele puncte reusite de elevii lui George Sava in prima parte. De altfel, Dinamo a dominat prima repriza, forta gramezii avand castig de cauza in inclestarile cu adversarii, Aisake Aholahi reusind sa culce inca o data balonul in terenul de tinta, in urma unei actiuni cu molul. In minutul 28, in urma unei altercatii cele doua combatante au ramas in 14 jucatori, arbitrul intalnirii, Razvan Vasiliu eliminandu-l pe Andrei Bucurescu de la Dinamo si Florin Neagu de la Iasi. Pana la pauza, cei care au reusit sa inscrie au fost tot elevii lui Stefan Demici, Tudorel Bratu punctand din doua penalitati, 25-3.

In partea secunda, Iasiul a revenit spectaculos marcand doua eseuri, prin Florin Neagu si Tei Semisi, ambele transformate de Daniel Plai, apropiindu-se la 25-17. Dinamo a fost insa mai pragmatica, a speculat mai bine momentele decisive si a marit ecartul printr-o penalitate reusita de Tudorel Bratu si incercarea lui Dragos Dumitrescu. Iesenii nu au cedat si au atacat continuu, efortul lor fiind rasplatit prin inca un eseu reusit de Tei Semisi, scorul final fiind de 36-24.

Dinamo castiga astfel a sasea partida consecutiva in fata celor de la Politehnica Iasi si se pregateste pentru ultimul meci al sezonului 2016-2017 al SuperLigii CEC Bank, cand sambata, 27 mai, vor intalni pe Universitatea Cluj, pe Terenul Iuliu Hatieganu, ora 11:00.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby