Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Universitatea Cluj se impune pe terenul Politehnicii IașiDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
23 Sep 2017

SuperLiga CEC Bank: Universitatea Cluj se impune pe terenul Politehnicii Iași

Etapa a V-a din SuperLiga CEC Bank a programat pe stadionul Tepro partida dintre Politehnica Iași și Univeristatea Cluj, victoria revenind studenților ardeleni cu rezultatul de 29-20 deși la pauză avantajul era de partea gazdelor, 20-14. Astfel alb-negrii obțin primul succes în acesta ediție a primului eșalon valoric.

Partida a inceput cu Universitatea Cluj desprinzandu-se la 6-0 dupa doua lovituri de pedeapsa concretizate de Ovidiu Melniciuc si Ionut Mazare insa, in minutul 10, Politehnica Iasi se afla in avantaj gratie eseului marcat de Michael Scheepers, transformarea apartinandu-i lui Daniel Plai. Ionut Mazare i-a readus in avantaj pe clujeni, dar uvertura gazdelor, Daniel Plai a iesit la rampa cu un eseu, transformat tot de el pentru ca apoi sa concretizeze doua lovituri de pedeapsa astfel ca in minutul 30, Politehnica Iasi conducea cu rezultatul de 20-9. Pana la pauza Taniela Halafihi a batut defensiva gazdelor si primele 40 de minute s-au incheiat cu studentii ieseni la un ecart de sase puncte.

Partea secunda a fost una in care puncte au marcat doar elevii lui Horea Himpea. Astfel, in minutul 48, Romulus Boar a finalizat in terenul de tinta, eseu transformat de Ionut Mazare, putin mai tarziu iesenii vazandu-se nevoiti sa evolueze in inferioritate numerica dupa ce Prins Shaun a vazut cartonasul galben. Ionut Mazare a punctat imediat din lovitura de pedeapsa, ultima reusita a partidei apartinandu-i capitanului Universitatii Cluj, Vlad Rotar si astfel Politehnica Iasi ramane fara victorie in acest sezon al SuperLigii CEC Bank, in timp ce ardelenii  urca de pe ultima pozitie a clasamentului.

In urmatoarea etapa Politehnica Iasi se va deplasa pe terenul Stiintei Baia Mare iar Universitatea Cluj va primi vizita Timișoarei Saracens.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby