Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Timișoara Saracens se impune în duelul cu Baia MareCornel Alin Putan / SportPictures.eu
03 Sep 2017

SuperLiga CEC Bank: Timișoara Saracens se impune în duelul cu Baia Mare

Timișoara Saracens a debutat cu o victorie în noul sezon al SuperLigii CEC Bank, bănățenii învingând pe teren propriu pe CSM Știința Baia Mare cu 23-15 (3-5). Meciul care a avut loc pe Stadionul Dan Păltinișanu s-a terminat la fel ca cel disputat în urmă cu trei săptămâni, în Cupa Regelui, pe o furtună puternică.

Miza partidei dintre singurele doua echipe care au castigat titlul de campioana a SuperLigii de cand aceasta se disputa in actualul format si-a pus amprenta asupra jocului inca din primele minute. Lupta incrancenata intre pachetele de inaintare si apararea buna facuta de cele doua echipe au pastrat neomodificata tabela in primele 30 de minute. Cei care au deschis scorul au fost banatenii, prin Luke Samoa care a transformat o penalitate. Pe finalul reprizei, cu Timisoara ramasa fara Morrison, apoi fara Poparlan, zimbrii gasesc bresa si Johan Van Heerden culca balonul in terenul de tinta advers, 3-5.

In repriza a doua cei care marcheaza primii sunt tot maramuresenii, prin Alex Bucur care transforma o penalitate. Banatenii nu reununta la lupta si Tevita Manumua reuseste prima incercare pentru Timisoara, transformata de Luke Samoa, 10-8. Dupa cateva minute Sefanaia mai inscrie un eseu pentru gazde, transformat de Samoa, gazdele marindu-si avantajul 17-8. Jody Rose aduce inca trei puncte pentru Timisoara, 20-8, soarta meciului fiind practic decisa. Pe final, zimbrii marcheaza un eseu prin debutantul Jone Marawa Nasalo, transformat, 20-15, sfarsitul fiind unul dramatic. La fel ca in intalnirea din Cupa Regelui, aproape de finalul partidei a inceput furtuna, insa, in ciuda conditiilor meteo extreme, Jody Rose reusind sa transforme o  penalitate care a inchis si rezultatul, 23-15 pentru Timisoara.

In etapa urmatoare, Timisoara vine la Bucuresti pentru a intalni echipa CSM-ului, in timp ce Baia Mare sta.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby