Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Timișoara Saracens - U Cluj 45-16Sebastian Tataru / Mediafax Foto
31 Oct 2015

SuperLiga CEC Bank: Timișoara Saracens - U Cluj 45-16

Pe stadionul Gheorghe Rășcanu, Timișoara Saracens s-a impus în fața Univeristății Cluj cu rezultatul de 45-16 într-o partidă care a contat pentru etapa a 10-a din sezonul regulat al SuperLigii CEC Bank.

Timisoara Saracens a inceput partida cu un eseu marcat de Tangimana, pe care Calafeteanu l-a transformat, inca in primul minut, dar studentii clujeni au revenit cu trei lovituri de pedeapsa, Melniciuc de doua ori, respectiv I.Mazare intorcand rezultatul la 9-7, in favoarea alb-negrilor. In minutul 20 ambele echipe au ramas fara un jucator, Tarus respectiv Genebashvili fiind trimisi pe banca pedepselor, iar banatenii au trecut in avantaj gratie eseului marcat de Burcea. Calafeteanu si- a facut datoria de transformer si scorul devenise 14-9. Ultimele minute ale primei parti au adus alte doua eseuri in contul gazdelor, Lemnaru si Sefanaia asigurand dupa 40 de minute bonsul ofensiv , iar rezultatul a fost de 26-9, poate putin prea sever fata de efortul pe care l-au depus clujenii.

Dupa reluare, Poparlan a primit cartonsaul galben, iar Universitatea Cluj a marcat primele puncte ale partii secunde prin eseul lui Dordevic, flankerul sarb aflat la prima reusita in SuperLiga CEC Bank, pe care I.Mazare l-a transformat. Chiar daca au incercat sa revina in joc studentii de pe malurile Somesului nu au mai reusit sa marcheze, in schimb Timisoara Saracens s-a desprins cu trei eseuri avandu-i ca autori pe Shennan, Zaharia si V.Rus.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby