Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Timișoara Saracens - Poli Iași 54-20Sebastian Tataru / SportPictures.eu
07 Oct 2017

SuperLiga CEC Bank: Timișoara Saracens - Poli Iași 54-20

Pe stadionul Dan Păltinișanu, în ultima etapă a turului sezonului regulat din cadrul SuperLigii CEC Bank s-au întâlnit Timișoara Saracens și Politehnica Iași. După o primă repriză în care studenții ieșeni s-au aflat chiar în avantaj, victoria le-a revenit bănățenilor cu scorul de 54-20.

Timisoara Saracens a deschis scorul in minutul 13 cand mijlocasul la deschidere Stefano Hunt a finalizat cu eseu o actiune a banatenilor, incecrare transformata de Luke Samoa. Daniel Plai a redus diferenta dintr-o lovitura de pedeapsa pentru ca apoi cu incercarea lui Florin Curcan, transformata de acelasi Daniel Plai, vizitatorii sa treaca in avantaj. Pana la pauza timisorenii au revenit la conducere cu eseul lui Manumua Tevita, ramas netrasformat, rezultat 12-10, dar in partea secunda Politehnica Iasi nu a mai putut face fata campionilor en-titre care au marcat sase eseuri pentru un succes cu punct bonus ofensiv.

In primele zece minute dupa reluare elevii lui Matt Williams au batut de trei ori defensiva oaspetilor, autorii incercarilor fiind Ratu Seniloli, Vasile Rus si William Helu, doua transformate de Luke Samoa. Urmatoarea perioada de joc a consemnat alte doua reusite ale echipei banatene, prin Jack Umaga si Marius Simionescu, in minutul 63 tabela indicand 47-10. Jack Umaga a vazut cartonasul galben si iesenii au reusit sa profite de superioritatea numerica cu eseul lui Atelea Moa, dar pe final William Helu si-a mai trecut o data numele pe lista marcatorilor, rezultatul final stabilindu-l Daniel Plai dintr-o lovitura de pedeapsa.

In prima etapa a returului sezonului regulat, Timisoara Saracens va sta, in timp ce Politehnica Iasi va intalni pe propriul teren echipa CSM Bucuresti.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby