Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Știința Baia Mare a realizat scorul etapeiSportPictures.eu
28 Oct 2017

SuperLiga CEC Bank: Știința Baia Mare a realizat scorul etapei

Universitatea Cluj și Știinta Baia Mare s-au întâlnit pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu în cadrul etapei a VIII-a, prima a returului sezonului regulat, din SuperLiga CEC Bank, o partidă în care zimbrii s-au impus cu rezultatul de 69-12 obținând astfel și punctul bonus ofensiv.

Scorul a fost deschis de maramureseni in minutul 5 cand Cristi Chirica a culcat balonul in terenul de tinta al gazdelor pentru ca apoi pana in minutul 10 sa se consemneze alte doua incercari avandu-i ca autori pe Razvan Ailenei si Sione Fakaosilea, toate cele trei eseuri fiind transformate de Taniela Maravunawasawasa. Razvan Ailenei s-a aflat din nou la finalizare in minutul 24 cand baimarenii aveau deja asigurat punctul bonus ofensiv, pana la pauza ecartul marindu-se prin incercarile jucatorilor Sione Fakaosilea si din nou, Razvan Ailenei, autor al unui hat-trick in mai putin de o repriza.

Partea secunda s-a reluat de la scorul de 40-0 in favoarea Stiintei Baia Mare, jocul pastrandu-si aspectul cu alte trei eseuri, autori Sean Morrell dubla si Alexandru Bucur, pentru ca prima reusita a Universitatii Cluj sa se consemneze in minutul 57 cand Leimoni Moala a batut defensiva oaspetilor. Constantin Pristavita a vazut cartonasul galben apoi si studentii ardeleni au marcat o noua incercare prin acelasi Leimoni Moala pentru ca finalul sa apartina trupei antrenate de George Sava cu eseurile semnate de Jone Nasalo si Sean Morrell, acesta din urma realizand hat-trick-ul.

Stiinta Baia Mare incheie acest an pe pozitia secunda in clasament la cinci puncte distanta de liderul Steaua Bucuresti in timp ce Universitatea Cluj ramane pe pozitia a sase cu doar patru puncte acumulate.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby