Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Știința Baia Mare - Dinamo București 22-16Paul Ursachi / SportPictures.eu
07 Oct 2017

SuperLiga CEC Bank: Știința Baia Mare - Dinamo București 22-16

Partida dintre Știința Baia Mare și Dinamo București contând pentru etapa a VII-a a SuperLigii CEC a fost una echilibrată, zimbrii impunându-se cu rezultatul de 22-16, diferența de scor asigurându-le dinamoviștilor punctul bonus defensiv.

Inca din primele minute cele doua echipe s-au angajat intr-o lupta de uzura si cu toate ca zimbrii au fost mai aproape de terenul de tinta advers, nu au reusit sa marcheze primele puncte decat in minutul 20 in urma unei lovituri de pedeapsa concretizata de Alexandru Bucur. Rezultatul s-a mentinut pana in minutul 30 cand Stiinta Baia Mare a batut defensiva alb-rosiilor gratie molului de margine, autorul incercarii fiind Razvan Ailenei, apoi chiar inainte de pauza Sione Fakaosilea, cu o patrundere individuala, a semnat al treilea eseu in contul baimarenilor care conduceau cu 15-0.

Partea secunda a inceput cu o tentativa de tinta concretizata de Tudorel Bratu si Dinamo a avut momente bune in 22-ul gazdelor insa George Iacob a vazut apoi cartonasul galben la fel si Andrei Badea, astfel ca in dubla superioritate numerica zimbrii au finalizat in urma unui nou mol de margine prin Razvan Ailenei. In replica, Simote Liueli a marcat din lovitura de pedeapsa, Adrian Apostol a fost trimis pe banca pedepselor si o combinatie intre acelasi Siomote Liueli si Fili Lomani a adus singura reusita din terenul de tinta advers dupa cea mai spectaculoasa faza a partidei. Dinamo nu a mai avut puterea sa revina, insa in ultimul minut a beneficiat de o lovitura de pedeapsa pe care Simote Liueli a concretizat-o si astfel, daca Stiinta Baia Mare s-a ales cu cele patru puncte ale victoriei, bucurestenii si-au trecut in cont bonusul defensiv.

In prima etapa a returului seoznului regulat, care va avea loc tot in acest an, Stiinta Baia Mare se va deplasa pe terenul Universitatii Cluj in timp ce Dinamo Bucuresti va primi pe propriul teren vizita eternilor rivali Steaua Bucuresti

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby