Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank:  Steaua și Dinamo au câștigat în deplasare în etapa a douaSportPictures.eu
30 Apr 2021

SuperLiga CEC Bank: Steaua și Dinamo au câștigat în deplasare în etapa a doua

În primele partide programate astăzi în SuperLiga de Rugby, desfășurate la Cluj și Constanța, oaspeții s-au impus cu punct bonus ofensiv.

La malul mării, Steaua a debutat cu lovitura de pedeapsă a lui Boldor din minutul 3, constănțenii replicând prin Burlacu, din același procedeu, 15 minute mai târziu. Primul eseu al meciului a fost marcat de pilierul Vasile Balan, la jumătatea primei reprize. Cu un minut înainte de pauză, fost constănțean Chibuwe a culcat și el balonul în terenul de țintă. Ambele încercări au fost transformate de Boldor.

În partea a doua a meciului, căpitanul Stelei din această partidă, Butnariu, a marcat și el un eseu. Închizătorul Damian Strătilă a reușit o dublă în numai patru minute (51 și 54), primul transformat de Boldor, iar militarii conduceau cu 34 la 3. Intrat și el pe teren, Plai a marcat o nouă încercare în minutul 58. Tomitanii au adăugat ultimele lor puncte pe tabelă tot din piciorul lui Burlacu, dintr-o lovitură de pedeapsă.
Ionuț Dumitru, eseu și Daniel Plai, transformare au închis tabela în minutul 68. Scor final, 46 la 6 pentru Steaua.

Partida de la Cluj a debutat cu două lovituri de pedeapsă ale lui Ionuț Mazăre. Dinamoviștii au replicat imediat prin eseul lui Akerman, transformat de Ispir. Celălalt centru al bucureștenilor, Dylan Schwartz, a culcat și el balonul în terenul de țintă, iar Ispir a transformat, la jumătatea primei părți a meciului. Tot fundașul Ispir a trimis printre buturi și o lovitură de pedeapsă câteva minute mai târziu. Numărul 8 al studenților clujeni, Murgoci a redus din diferență printr-un eseu. Mitu a refăcut imediat diferența pe tabelă cu o nouă încercare, Ispir a transformat și a stabilit scorul pauzei. 24 la 11 pentru echipa din București.

Repriza a doua a fost un festival de eseuri, cele două combatante reușind să înscrie de șapte ori. Clujul a marcat de trei ori prin Curcă, Banu și Lupu, ultimul eseu fiind transformat de Mazăre. Dinamo și-a adjudecat punctul bonus ofensiv prin eseurile marcate în repriza a doua. Akerman (două), Bonaparte și Schwartz au fost marcatorii eseurilor, Ispir reușind să transforme toate cele patru încercări. Scor final Cluj 30, Dinamo 52.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby