Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Steaua primește vizita Universității Cluj în etapa a III-aRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Sep 2017

SuperLiga CEC Bank: Steaua primește vizita Universității Cluj în etapa a III-a

În etapa a III-a din SuperLiga CEC Bank, Steaua București va primi vizita Universității Cluj pe stadionul din Complexul Ghencea, o întâlnire în care se vor afla față în față liderul la zi al clasamentului, respectiv ultima clasată în actuala ediție a primului eșalon valoric.

Primele doua etape au adus in contul ros-alabastrilor condusi de pe banca tehnica de Danut Dumbrava tot atatea victorii, mai mult chiar, Steaua Bucuresti fiind singura echipa care in acest sezon a obtinut maximum de puncte, ambele succese fiind cu punct bonus ofensiv impotriva eternei rivale Dinamo, respectiv in fata Politehnicii Iasi, pe terenul acesteia. Militarii au demonstrat ca au apetit ofensiv, nu mai putin de 11 eseuri marcate de acestia si cu siguranta nici partida impotriva studentilor ardeleni nu va face exceptie, mai ales ca in cazul unei noi reusite  Steaua ar aborda cu un moral excelent, in urmatoarea etapa, prima provocare pe masura din acest sezon, deplasarea in fieful campionilor en-titre, Timisoara Saracens.

Cu un singur eseu marcat si 15 primite, acest inceput de campionat nu este unul incurajator pentru Universitatea Cluj, care nu a reusit inca sa puncteze in clasament. Desigur studentii au intalnit adversari mult mai puternici, nici etapa care urmeaza insa nu va face exceptie, dar evolutia din prima repriza impotriva CSM-ului poate fi un punct de plecare in consolidarea viitoarelor aparitii.

In actualul format al primului esalon valoric Steaua Bucuresti si Universitatea Cluj s-au intalnit de 16 ori, o singura data succesul revenind alb-negrilor, in precedenta editie in trei partide studentii nereusind sa inscrie niciun eseu militarilor carora le-au marcat 12 puncte, toate din tentative de tinta.

Partida Steaua Bucuresti-Universitatea Cluj va avea loc sambata, 9 septembrie, cu incepere de la ora 11:00 pe stadionul din Complexul Ghencea.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby