Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
 SuperLiga CEC Bank: Steaua - Dinamo 26-13Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Apr 2015

SuperLiga CEC Bank: Steaua - Dinamo 26-13

CSA Steaua București a învins pe CS Dinamo București cu scorul de 26-13 (14-10), vineri, pe stadionul Ghencea, în eternul derby, disputat în etapa a doua a SuperLigii CEC Bank.

Gazdele au condus cu 14-0, în urma a două eseuri reușite de Alexandru Porojan și transformate de Dănuț Dumbravă, dar până la pauză Dinamo a replicat prin două eseuri, Holoia Feofaaki și Simi Kata, netransformate însă.

În a doua repriză, CSA Steaua s-a desprins prin alte două eseuri reușite de Mădălin Baraulea și Nemia Ranuku, dintre care unul transformat de același Dănuț Dumbravă. Dinamo a mai marcat doar dintr-o lovitură de pedeapsă, astfel că scorul final a fost 26-13. Steaua a obținut și punctul bonus, grație celor patru eseuri.

Sâmbătă sunt programate celelalte două partide ale rundei a doua, CSM Olimpia București - U Cluj (Stadionul Național Arcul de Triumf, 13,00) și CSM Știința Baia Mare - Timișoara Saracens RCM-UVT (Arena Lascăr Ghineț, 11,00).

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Rugby