Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Finala mică va avea loc la BucureștiStefan Constantin / SportPictures.eu
02 Dec 2015

SuperLiga CEC Bank: Finala mică va avea loc la București

Federatia Romana de Rugby anunță o schimbare de ultim moment în ceea ce privește desfășurarea finalei mici a SuperLigii CEC Bank, ediția 2015, în care se vor întâlni CSM București și CSA Steaua București.

Programata initial a se desfasura la Baia Mare, partida care va stabili echipa castigatoare a medaliilor de bronz, se va disputa, in cele din urma, la Bucuresti. Oficialii Federatiei Romane de Rugby au decis ca schimbarea locatiei sa aiba loc din cauza conditiilor meteo nefavorabile de la Baia Mare, conditii ce influenteaza starea gazonului de joc, cu atat mai mult cu cat pe acelasi teren se va disputa si finala mare a competitiei.

Astfel, finala mica a SuperLigii CEC Bank va avea loc vineri, 4 decembrie, ora 13:00, pe Stadionul Ghencea II, din Bucuresti. Meciul va fi transmis in direct de TVR 2 si Rugbytv.ro.

Finala mare dintre Timisoara Saracens si Stiinta Baia Mare se va disputa pe 5 decembrie, ora 13:00, pe Stadionul Lascar Ghinet, din Baia Mare. Meciul va fi transmis in direct de TVR2 si Rugbytv.ro.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby