Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Dinamo a marcat zece eseuri în partida cu Poli IașiSportPictures.eu
09 Sep 2017

SuperLiga CEC Bank: Dinamo a marcat zece eseuri în partida cu Poli Iași

În etapa a III-a din cadrul SuperLigii CEC, pe stadionul Florea Dumitrache s-au întâlnit Dinamo București și Politehnica Iași. După o partidă dominată în totalitate de alb-roșii, aceștia s-au impus cu scorul de 70-5 obținând astfel primul succes stagional și punctul bonus ofensiv.

Partida a inceput cu o lovitura de pedeapsa ratata de Daniel Plai, care a incercat sa deschida scorul de la o distanta de 45 de metri fata de butul advers, in replica dinamovistii cu presiunea inaintarii si-au trecut in cont un eseu de penalizare precum si o alta reusita a lui Muhammed Sammai, transformata de Tudorel Bratu. Astfel, dupa un prim sfert de ora Dinamo Bucuresti conducea cu rezultatul de 14-0 si in urmatoarele minute jocul s-a desfasurat tot in jumatatea de teren a iesenilor ceea ce a dus la majorarea diferentei de scor, Paula Kata si Laurentiu Melinte, acesta dupa un balon trimnis inteligent de Tudorel Bratu au gasit drumul catre terenul de tinta advers. Rezultatul pauzei l-a stabilit Alexandru Colev, cel care avea sa marcheze incercarea de onoare a Politehnicii Iasi in aceasta partida, echipele intrand la vestiare dupa primele 40 de minute cu trupa lui Cristi Hildan in avantaj de 28-5.

Dupa reluare, pe fondul greselilor repetate ale inaintarii studentilor, George Matase a vazut cartonasul galben si inevitabil a venit o noua incercare pentru Dinamo, un eseu de penalizare urmat de reusita lui Fili Lomani, care putin mai tarziu a fost nevoit sa stea pe banca de pedepse pentru o eliminare temporara de zece minute. Pe final, Politehnica Iasi a iesit complet din joc si au urmat alte patru incecrari ale celor de la Dinamo, autori Simote Liueli, Muhammed Sammai, John Esterhuizen si Andrei Mitroi, toate transformnate de Simote Liueli.

In urmatoarea etapa, Dinamo Bucuresti se va deplasa pe terenul Universitatii Cluj, in timp ce Politehnica Iasi va sta pentru a reveni pe teren in etapa a V-a cand va primi pe teren propiu replica acelorasi studenti clujeni.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby