Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: CSM București, ultima echipă calificată în semifinaleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Mai 2017

SuperLiga CEC Bank: CSM București, ultima echipă calificată în semifinale

CSM București este ultima echipă calificată în semifinalele Superligii Naționale de rugby, ediția 2016-2017. CSM-istii, sub comanda irlandezului Bradley, s-au impus pe Stadionul Florea Dumitrache, din Complexul Sportiv Dinamo, în fața celor de la Dinamo București, cu 37-26 (20-12).

​Tigrii au jucat mult mai bine, comparativ cu primul meci al sezonului, in care au castigat cu multa sansa, tot in fieff-ul dinamovist, la limita, cu 25-24. Timisoara Saracens s-a calificat dupa neprezentarea celor de la Politehnica Iasi, in timp ce CSM Stiinta Baia Mare, in calitate de castigatoare a sezonului regulat, a fost exceptata de la turul de baraj.

​Tabloul semifinalelor, care vor avea loc saptamana viitoare, este urmatorul:

CSM Stiinta Baia Mare - CSM Bucuresti
Steaua - Timisoara Saracens

Jocurile vor avea loc la Baia Mare, respectiv Ghencea. Cuplajul finalelor este programat pentru data de 27 mai, pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf din Bucuresti. Finala mica incepe la ora 17.00, in timp ce meciul hotarator pentru titlul national este programat la ora 19.00.

Alte știri din Rugby