Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: CSM Bucuresti o învinge cu bonus ofensiv pe Dinamo BucureștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Mai 2018

SuperLiga CEC Bank: CSM Bucuresti o învinge cu bonus ofensiv pe Dinamo București

In cadrul etapei a 13-a din SuperLiga CEC Bank pe Stadionul National Arcul de Triumf, CSM Bucuresti a invins cu rezultatul de 54-7 pe Dinamo Bucuresti, dupa o partida controlata in ceea mai mare parte a timpului de joc de catre elevii lui Eugen Apjok. In ciuda diferentei de scor si alb-rosii si-au adus contributia la spectacolul de pe dreptunghiul verde.

Inca din primele minute CSM Bucuresti s-a instalat in jumatatea de teren a dinamovistilor, iar prima mare ocazie de a marca i-a apartinut lui Lama Sioeli care a fost scos in extremis in margine.  A urmat insa un sut foarte bun a lui Ovidiu Sarpe care a mutat jocul in terenul gazdelor dupa care alb-rosii au fost mai prezenti, insa fara a ameninta terenul de tinta advers.

Deschiderea scorului s-a consemnat in minutul 20 cand Jason Tomane a gasit bresa din defensiva oaspetilor , iar Darren Baron a transformat acest prim eseu al centrului tigrilor. Diferenta de scor a fost majorata dupa o cursa a lui Marian Ispir pe partea dreapta care l-a adus in situatie de finalizare pe Mario Arvinte si aceasta reusita avandu-l ca transformer pe Darren Baron.

Pana la pauza jocul s-a echilibrat si pe fondul presiunii celor de la Dinamo Bucuresti, Iulian Hartig a vazut cartonasul galben, iar actiunea purtata pe traseul Cristian Onofrei- Valentin Ivan a anuntat practic eseul lui Vasilica Pascu, transformat de Cristian Onofrei pentru ca la pauza tabela de marca sa indice rezultatul , CSM Bucuresti-Dinamo Bucuresti 14-7.

Repriza secunda a inceput cu dinamovistii in inferioritate numerica, dupa ce inainte de pauza Silviu Gradinaru fusese trimis pe banca pedepselor, totusi  scorul nu s-a modificat mai bine de un sfert de ora pana cand Jason Tomane a finalizat din nou in terenul de tinta al oaspetilor trecandu-si in cont dubla personala. Incercarea a fost transformata de acesta data de Tudorel Bratu.

A urmat incercarea lui Makefu Tongia, iar apoi cea a lui Nicolas Onutu, care a realizat cea mai spectaculoasa faza a partidei, eseul aripii tigrilor venind dupa o cursa de aproximativ 50 de metri. Trupa lui Eugen Apjok a continuat sa-si mareasca ecartul cu un eseu de penalizare si o alta incercare, la centru, a lui Adrian Ion.

Rezultatul final a fost stabilit de eseul lui Adrian Toader, transformat de Tudorel Bratu si cu acesta victorie CSM Bucuresti se afla pe pozitia secunda in clasament, pentru tigri urmand o disputa extrem de importnata etapa viitoare in Ghencea cand vor intalni liderul, Steaua Bucuresti.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby