Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Bonus ofensiv pentru pentru Dinamo pe terenul lui U ClujMircea Rosca / SportPictures.eu
16 Sep 2017

SuperLiga CEC Bank: Bonus ofensiv pentru pentru Dinamo pe terenul lui U Cluj

În cadrul etapei a IV-a din SuperLiga CEC Bank, pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu s-a disputat partida dintre Universitatea Cluj și Dinamo București. Deși studenții au dat cea mai consistentă replică din acest sezon, succesul a revenit cu punct bonus ofensiv alb-roșiilor care s-au impus cu rezultatul de 38-25.

Primul sfert de ora a apartinut dinamovistilor care s-au desprins,17-3, cu Tudorel Bratu intr-o forma foarte buna, mijlocasul la gramada reusind un eseu, doua transformari si o lovitura de pedeapsa, o alta incercare in aceasta perioada a jocului apartinandu-i lui Fili Lomani. Replica Universitatii Cluj a constat in lovitura de pedeapsa concretizata de Ovidiu Melniciuc. Rezultatul s-a mentinut pana in minutul 31 cand Ovidiu Melniciuc s-a dovedit inca o data eficient din fata butului, pana la pauza insa diferenta a fost facuta de Tudorel Bratu care a batut defensiva gazdelor, incercare pe care a si transformat-o, la cabine elevii lui Cristi Hildan intrand cu avantajul de 24-6.

Dupa reluare aspectul jocului s-a schimbat si cartonasul galben vazut de Andrei Chiper a dus la revenirea in joc a Universitatii Cluj care a marcat doua incercari prin acelasi jucator, Claudiu Curca, doar una dintre aceste reusite in terenul de tinta advers fiind transformate de Ovidiu Melniciuc pentru ca ecartul bucurestenilor sa se diminueze la sase puncte. Finalul partidei a apartinut insa celor de la Dinamo Bucuresti si Cosmin Manole a asigurat puctul bonus ofensiv, apoi Andrei Bucurescu si-a trecut numele pe lista marcatorilor de eseuri, rezultatul final fiind stabilit de incercarea lui Razvan Barladeanu, transformata de Csaba Gal.

Pentru Universitatea Cluj urmeaza o deplasare pe terenul celor de la Politehnica Iasi, in timp ce Dinamo Bucuresti va intalni in etapa urmatoare pe Timisoara Saracens.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby