Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Bonus ofensiv pentru Timișoara Saracens pe terenul lui DinamoSportPictures.eu
29 Apr 2017

SuperLiga CEC Bank: Bonus ofensiv pentru Timișoara Saracens pe terenul lui Dinamo

Stadionul Florea Dumitrache a găzduit partida dintre Dinamo București și Timișoara Saracens din cadrul etapei a XIII-a din SuperLiga CEC Bank, în ciuda unei replici pe măsură a alb-roșiilor, bănățenii impunându-se cu scorul de 38-16, desprinderea venind însă pe finalul jocului.

Timisoara Saracens a inceput in forta si a deschis scorul inca din primul minut cu un eseu marcat la centru de Vladut Zaharia ceea ce a usurat sarcina lui Stefano Hunt de a transforma. Liueli Simote a redus diferenta, dar timisorenii au avut nevoie de numai opt minute pentru a bate de doua ori defensiva gazdelor, eseurile avandu-i ca autori pe Madalin Lemnaru si Manumua Tevita. La scorul de 17-3 in favoarea trupei lui Sosene Anesi, Liueli Simote a concretizat o noua lovitura de pedeapsa. Mai mult chiar, dupa ce Marian Drenceanu a vazut cartonasul galben, Dinamo a marcat un eseu in superioritate numerica, autor Laurentiu Melinte si la pauza avantajul banatenilor era de numai patru puncte, 17-13.

Partea secunda a debutat cu Andrei Bucurescu trimis pe banca pedepselor si Timisoara Sararcens s-a desprins prin reusita lui Manumua Tevita care astfel si-a trecut in cont dubla personala, eseu transformat tot de el. In minutul 50, Randall Morrison a fost eliminat temporar pentru zece minute si Liueli Simote a redus ecartul din lovitura de pedeapsa. Rezultatul de 24-16 in favoarea timisorenilor s-a mentinut pana in ultimele trei minute cand Pieter Stemmet si James Doyle au finalizat in terenul de tinta al alb-rosiilor bucuresteni, astfel ca Timisoara Saracens isi pastreaza sansele de a obtine calficarea directa in semifinalele SuperLigii CEC Bank.

Pentru Timisoara Saracens urmeaza derbyul de pe Arena Zimbrilor, o partida restanta impotriva Stiintei Baia Mare, acolo unde se va deplasa si Dinamo Bucuresti in ultima etapa din sezonul regulat.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby