Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Bonus ofensiv pentru CSM București împotriva Universității ClujRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Apr 2018

SuperLiga CEC Bank: Bonus ofensiv pentru CSM București împotriva Universității Cluj

Pe Stadionul Național Arcul de Triumf în etapa a 9-a contând pentru SuperLiga CEC Bank, CSM București a primit vizita Universității Cluj. Tigrii s-au impus cu scorul de 54-14 după cele opt eseuri marcate la care studenții au replicat cu o încercare de onoare și un joc bun în ciuda diferenței de scor.

Partida a inceput, oarecum surprinzator, destul de echilibrat si Darren Baron a irosit prima ocazie de a deschide scorul dupa o lovitura de pedeapsa ratata in minutul 9, scorul de 0-0 mentinandu-se pana la jumatatea primei reprize cand un mol de margine a fost finalizat in terenul de tinta advers de catre capitanul bucurestenilor, Adrian Ion. Putin mai tarziu, balonul a circulat pe traseul Daniel Faasen-Tudorel Bratu-Moa Maliepo si ultimul a semnat a doua incercare trecuta in dreptul celor de la CSM Bucuresti pentru ca Darren Baron sa duca scorul la 14-0 din transformarea aferenta. Primele puncte ale clujenilor le-a reusit, in replica, Ovidiu Melniciuc care a concretizat o lovitura de pedeapsa. Pana la pauza CSM Bucuresti avea deja asigurat punctul bonus ofensiv, alte doua eseuri avandu-i ca autori pe Alexandru Oancea si din nou, Adrian Ion, care si-a trecut in cont dubla personala, incercare reusita tot in urma unui mol de margine. Astfel ca la pauza scorul a fost de 26-6, Ovidiu Melniciuc fiind autorul punctelor pentru studenti dintr-o tentativa de tinta de la peste 40 de metri.

Repriza secunda a inceput cu Universitatea Cluj avand initiativa si jocul bun al echipei de pe malurile Somesului s-a concretizat printr-o lovitura de pedeapsa a aceluiasi Ovidiu Melniciuc, respectiv un eseu izbutit de Cristian Murgoci dupa care insa efortul alb-negrilor si-a spus cuvantul, acestia, si pe fondul accidentarilor suferite, nu au mai reusit sa modifice tabela de marcaj. In schimb, CSM Bucuresti s-a dezlantuit, nu mai putin de patru incercari fiind reusite de elevii lui Eugen Apjok prin  Catalin Prunaru, Mario Arvinte si Jack Cobden dubla, toate transformate de Darren Baron, acest succes urcandu-i pe castigatorii Cupei Romaniei pe pozitia secunda in clasamentul SuperLigii CEC Bank.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby