Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
SuperLiga CEC Bank: Baia Mare câștigă derbyul cu Timișoara SaracensPaul Ursachi / SportPictures.eu
03 Mai 2017

SuperLiga CEC Bank: Baia Mare câștigă derbyul cu Timișoara Saracens

CSM Știința Baia Mare a câștigat cu scorul de 22-3 (13-3) partida susținută contra celor de la Timișoara Saracens, într-un meci restanță din Superligă. Singurul eseu al meciului a purtat semnătura aripii scoțiene Doneghan, în prima repriză.

Maramureșenii au urcat pe locul secund, cu 44 de puncte, în timp ce Timișoara rămâne pe 3, cu 40 de puncte. Steaua, care a terminat meciurile din sezonul regulat, este lider cu 48 de puncte. În ultima etapă a sezonului regulat, Timișoara joacă acasă cu Politehnica Iași, iar CSM Știința Baia Mare întâlnește pe teren propriu Dinamo.

Tot referitor la ultima etapă a sezonului regulat, Universitatea Cluj a anunțat că nu poate efectua deplasarea la București, pentru partida cu CSM, având lotul decimat de accidentări. Astfel, rezultatul acelui meci va fi omologat cu 5-0 la masa verde, acordându-se și bonus ofensiv pentru CSM București.

Alte știri din Rugby