Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: Suferință a la ClujMircea Rosca / SportPictures.eu
04 Mar 2015

Cupa României: Suferință a la Cluj

Primul meci al semifinalei 100% clujene a Cupei României a fost o lungă corvoadă nu numai pentru cei care s-au aflat în teren, ci și pentru spectatori. CFR, echipă venită după o înfrângere dureroasă chiar pe terenul pe care s-a jucat partida, și ”U” Cluj, cu tehnician nou la cârmă, au încercat, dar nu au putut să ofere un spectacol pe măsura nivelulu atins în a doua competiție ca importanță națională.

Lucrurile păreau să se anime după ce în minutul 8 Ene a comis fault în careu la Lemnaru și a fost eliminat, însă vârful ”șepcilor roșii” care a trecut meteoric prin lotul campioanei a executat slab și i-a permis lui Mincă să respingă. Dezechilibrat numeric, jocul părea să se încline în favoarea oaspeților, dar numai o fază fixă putea aduce pericol la poarta ceferiștilor, lucru indicat de o lovitură liberă executată de Ceppelini în minutul 24, respinsă însă de același Mincă. Putem spune că aici s-a terminat meciul, deoarece până la minutele de prelungire ale partidei totul a fost o zbatere fără finalitate a celor 21 de jucători, astfel încât scorul final CFR – ”U” Cluj 0-0 amână decizia până la meciul retur, programat pe 1 aprilie, atunci când sperăm că protagonistele nu vor mai păcăli fotbalul.

 

CFR Cluj (antrenor Eugen Trică): Mincă - Jakolis, Larie, Ene, Lopes - Muniru, Carp - Deac, Chanturia (min. 83 Păun), Jazvic - Tade

”U” Cluj (antrenor Adrian Falub): Veselovsky - Jovanovic, Skvorc, Neag, Ciupe - Raul Costin, Kovacs - Viveiros (min. 69 Calcan), Ceppelini, Morar (min. 73 Gravenberch) - Lemnaru (min. 62 Castillion)

Alte știri din Fotbal