Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Stranieri: Stancu și Bicfalvi au marcatSportPictures.eu
25 Nov 2014

Stranieri: Stancu și Bicfalvi au marcat

După jocurile de la națională, Bogdan Stancu, Eric Bicfalvi, Vlad Chiricheș și Costel Pantilimon au confirmat și la echipele lor de club din Turcia, Ucraina și Anglia. Stancu a marcat după două luni, Bicfalvi după două săptămâni, Chiricheș a îmbrăcat din nou tricoul lui Tottenham, iar Pantilimon a fost din nou titular.

În etapa a zecea a campionatului Turciei, Bogdan Stancu a marcat două goluri pentru Genclerbirligi contra lui Karabukspor. Atacantul României a deschis scorul în minutul 23 și, după ce echipa lui a fost egalată, a mai marcat și în minutul 45. La pauză era 2-1 și cu golurile românului, Genclerbirligi urca șase locuri în clasament. Din păcate însă, în repriza a doua oaspeții au egalat și s-a terminat 2-2.

Un alt mijlocaș ofensiv al României, proaspăt debutant la națională, Eric Bicfalvi a marcat din nou în Ucraina. În meciul jucat de Volyn în deplasare cu Metalurg Donețk, Bicfalvi a înscris în minutul 38 și făcea 0-2. Scorul final a fost Metalurg- Volyn 1-2, iar după 12 etape, echipa lui Bicfalvi se află pe locul 6.  

Vlad Chiricheș a apărut în mod cu totul surprinzător în meciul lui Tottenham cu Hull City. Fundașul român a intrat la pauză, când Spurs era condusă cu 1-0 de Hull. Chiricheș a contribuit la răsturnarea situației de pe tabela de marcaj. Vlad l-a înlocuit pe Dier ca fundaș dreapta. Chiricheș a evoluat bine, dezinvolt. A reușit multe centrări bune, una chiar … pasă de gol pentru Soldado, ratată de spaniol. Tottenham a profitat de omul în plus, după eliminarea lui Ramirez, și a câștigat cu 2-1, dar golul victoriei a fost reușit de Eriksen în minutul 90.    

Costel Pantilimon a rămas titular la Sunderland, iar poarta lui a fost închisă, pur si simplu. Leicester- Sunderland s-a terminat 0-0.  Pantilimon al fost al treilea meci la rând titular, iar rezultatele sunt formidabile. 

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal