Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Oină
Straja, prima campioană națională de oină pe plajăSportPictures.eu
21 Iul 2014

Straja, prima campioană națională de oină pe plajă

Federaţia Română de Oină, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, D.J.T.S. Constanţa, C.S. Cleopatra şi Asociaţia Judeţeană de Oină Constanţa, au organizat, in data de 20.07.2014, pe plaja Cazino din statiunea Mamaia, prima editie a Campionatului national de oina pe plajă al României - competiție rezervată seniorilor.

Deși a fost prima ediție, jucătorii s-au adaptat foarte repede și au oferit un spectacol deosebit publicului prezent. Această variantă de joc a fost apreciată atât de cei care au evoluat, cât și de către spectatori. La finalul unor partide extrem de disputate, Straja București a reușit să câștige competiția după ce a învins în finală Brigada Gherăești, cu scorul de 8-5, informează Federația Română de Oină.

Frontiera a intrat în posesia medaliilor de bronz, după ce a fost declarată câștigătoare în dauna Biruinței – echipă care a refuzat să mai joace finala mică, după ce a fost eliminată în semifinale de a doua echipă din Gherăești.
 

Alte știri din Oină