Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Știința București și Dinamo Știinta București au cucerit trofeele LNB 3x3frbaschet.ro
05 Aug 2019

Știința București și Dinamo Știinta București au cucerit trofeele LNB 3x3

Cea de-a doua ediție a Ligii Naționale de Baschet 3x3 s-a încheiat duminică seara în Piața Prefecturii din Tg. Jiu cu victoriile echipelor Știința Bucuresti, la feminin, respectiv Dinamo Știința Bucuresti, la masculin, astfel că gruparea universitară poate considera că a reușit "dubla" în actualul sezon de baschet 3x3.

In formula Gabriela Marginean, Ancuta Stoenescu, Gabriela Irimia si Bianca Fota, echipa Stiinta Bucuresti a incheiat Turneul Final al LNBF 3x3 fara sa cunoasca infrangerea, acumuland cinci victorii din tot atatea meciuri disputate. In faza grupelor, Stiinta a trecut pe rand de U Cluj-Napoca, cu 21-8, si de CSU Oradea, cu 21-15, iar in meciurile eliminatorii s-a impus in fata CSM Tg. Mures, cu 21-7, pentru ca in semifinale sa depaseasca pe Rapid Bucuresti, cu 15-5, iar in finala sa castige disputa cu Agronomia Bucuresti, cu 14-11. In finala mica, Rapid Bucuresti a cucerit bronzul dupa ce a trecut de FCC Baschet Arad, cu 15-14.

Intrecerea masculina a fost dominata de Dinamo Stiinta Bucuresti, care a reusit sa obtina titlul national dupa un parcurs fara greseala, acumuland procentaj maxim, cu cinci victorii din cinci partide. In formula Baris Aktas, Leonard Filip, Cezar Sandu si Andrei Grosu, echipa Dinamo Stiinta a castigat clar faza grupelor, trecand de CSM Galati, cu 21-11, si de CSU Sibiu, cu 21-9, dupa care a trecut in sferturile de finala de U-BT Cluj-Napoca, cu 21-7. In semifinale, dupa un joc electrizant cu Athletic Constanta, s-au impus cu 20-17, iar in ultima disputa au reusit sa treaca si de CSU Pitesti, cu 17-15, intrand astfel in posesia mult ravnitului trofeu. In finala mica a intrecerii masculine, ABC Athletic Constanta s-a impus clar in fata CSM Bucuresti, cu 18-10.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet