Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Box
Steluța Duță și-a adjudecat meciul din deschiderea Galei internaționale "Aurel Toma" Aleksandar Djorovic / Mediafax Foto
25 Oct 2014

Steluța Duță și-a adjudecat meciul din deschiderea Galei internaționale "Aurel Toma"

Steluța Duță a învins-o, sâmbătă după-amiază, pe Aise Gagirir (Turcia), în meciul de deschidere al Galei internaționale de box feminin "Aurel Toma", organizată la Babadag, Tulcea.

La competiția sportivă, considerată ultimul test înainte de Campionatul Mondial care va avea loc luna viitoare în Coreea de Sud, participă componentele loturilor naționale de box feminin din Italia, România și Turcia, primul meci al competiției la categoria 48 de kilograme fiind adjudecat de reprezentanta României.

"A fost un meci greu pentru că în câteva zile am pierdut 5 kilograme. Până la Campionatele Mondiale am însă timp să-mi revin și să intru în vârf de formă, astfel încât să-mi înving adversarele", a declarat pentru AGERPRES la finele meciului Steluța Duță.

Sâmbătă, pe ringul din Babadag vor urca 26 de pugiliste, finalele, potrivit Direcției Județene pentru Sport, urmând să aibă loc duminică, începând cu ora 11,00.

"Este pentru prima oară când mă aflu în Babadag și mă bucur că am reușit să organizăm o asemenea competiție aici", a menționat președintele Federației Române de Box, Leonard Doroftei.

La finele competiției componentelor loturilor naționale de box feminin ale Italiei, României și Turciei, vor intra în concurs și pugiliste din Tulcea, Brăila și Buzău.

Gala internațională de box feminin "Aurel Toma" este prima competiție de acest nivel găzduită de Tulcea din anii '70, evenimentul fiind organizat de Federația Română de Box, Asociația Județeană de Box, Direcția Județeană pentru Sport, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea și al Primăriei orașului Babadag.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Box