Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Stejarii vor disputa ultimul meci din REC 2021 pe 13 noiembrieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Aug 2021

Stejarii vor disputa ultimul meci din REC 2021 pe 13 noiembrie

Naționala de rugby a României va întâlni în ultimul meci al ediției 2021 a Rugby Europe Championship, Țările de Jos (Olanda), pe 13 noiembrie. Locația și ora de disputare urmează să fie anunțate.

Rugby Europe a comunicat datele de disputare ale tuturor partidelor restante din această ediție. Pe lângă meciul Stejarilor vor mai avea loc încă trei partide, două dintre acestea reprogramate din luna iulie din cauza cazurilor de covid înregistrate în rândul echipelor.

 

Astfel, programul complet al meciurilor din REC 2021 arată astfel:

Tările de Jos – Rusia (6 noiembrie)
România – Țările de Jos (13 noiembrie)
Spania – Rusia (14 noiembrie, programat inițial pentru 3 iulie)â
Țările de Jos – Spania (18 decembrie, programat inițial pentru 10 iulie)

 

În actuala ediție a REC, România are două victorii, cu Portugalia 28-27 și cu Spania, 22-16 și două înfrângeri, 18-13 cu Rusia și 28-17 cu Georgia, aflându-se pe locul 3 al clasamentului, cu 9 puncte, însă cu un meci mai puțin disputat decât ocupantele primelor două locuri, Georgia și Portugalia.

Ediția din acest an a Rugby Europe Championship coincide și cu debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din Franța din 2023  pentru zona europeană. Primele două clasate în ierarhia cumulată a competiției 2021 – 2022 se vor califica direct la Cupa Mondială, în timp ce ocupanta locului 3 va merge la turneul final de recalificare.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby