Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Stejarii la al doilea turneu europeanSportPictures.eu
26 Iun 2014

Stejarii la al doilea turneu european

Sâmbătă și duminică la Moscova va avea loc cea de-a două etapă din cadrul circuitului Sevens Grand Prix Series 2014.

După ce în prima etapă disputată la Lyon echipa noastră națională de Rugby 7 a terminat pe ultima poziție, fără a cunoaște gustul succesului, nici la Moscova nu vom avea o sarcină facilă, mai ales că în prima fază a competiției vom evolua într-o grupă extrem de dificilă.

Astfel, Stejarii au fost repartizați în Grupa A alături de Anglia, Franța și Georgia, dintre care francezii sunt câștigătorii etapei de la Lyon, iar englezii și georgienii echipele clasate în prima etapă pe pozițiile șase, respectiv șapte.

De când România participă la Sevens Grand Prix Series, dintre adversarele pe care le vom întâlni la Moscova cele mai multe dispute s-au consemnat cu Georgia, în fața căreia am obținut doar două victorii în șase partide.

În ceea ce privește întâlnirile cu Franța și Anglia, palmaresul ne este de asemenea defavorabil. De trei ori am cedat în fața cocoșilor galici în tot atâtea partide, iar cu englezii am pierdut ambele partide disputate până în prezent.

 

Programul partidelor Stejarilor, care vor avea loc pe stadionul Sports Town din complexul Lujniki, va fi următorul:

România-Franța, ora 9:00

România-Gerogia, ora 13:05

România-Anglia, ora 15:00

 

Toate disputele vor avea loc sâmbătă, 28 iunie, pentru ca apoi în funcție de poziționarea în clasament să fie stabiliți adversarii din a doua zi, duminică 29 iunie, când vor avea loc jocurile după care se va cunoaște ierarhia finală.

Configurația celorlalte două grupe ale primei faze a GPS de la Moscova arată astfel:

Grupa B: Belgia, Portugalia, Scoția, Germania

Grupa C: Rusia, Spania, Italia, Țara Galilor

Alte știri din Rugby