Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Stejarii au pierdut pentru prima dată în fața UruguayuluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Nov 2018

Stejarii au pierdut pentru prima dată în fața Uruguayului

Pe stadionul din Complexul Sportiv Ghencea s-a disputat ultima partida test a lunii noiembrie pentru Stejarii care au intalnit Uruguay, victoria revenind sud-americanilor cu rezultatul de 27-20 dupa un joc in care Los Teros au exploatat eficient situatiile de a marca, succesul acestora fiind asigurat de un eseu reusit chiar inainte de ultimul fluier al arbitrului.

Elevii argentinianului Esteban Meneses au intrat bine in joc si inca din primele minute inititiva le-a apartinut mentinandu-se in jumatatea noastra de teren. Totusi Stejarii au fost cei care au deschis scorul in minutul 8 cand, dupa ce am reusit sa mutam jocul in 22-ul sud-americanilor, am beneficiat de o lovitura de pedeapsa concretizata de Daniel Plai.

Au urmat minute in care posesia a alternat iar cea mai mare ocazie de eseu au avut-o oaspetii care, dupa incursiunea lui Santiago Arata, au fost aproape de a culca balonul in terenul nostru de tinta prin Alejandro Nieto. In replica incercarea a venit de partea Stejarilor, balonul de urmarire trimis de Daniel Plai fiind urmarit atent de Ionel Melinte care a finalizat, reusita transformata de acelasi Daniel Plai.

In minutul 21 scorul devenise 10-0 cand Uruguay a beneficiat de o lovitura de pedeapa din care Felipe Brechesi a redus diferenta, refacuta apoi de Daniel Plai prin acelasi procedeu. Pauza avea sa gaseasca cele doua echipe la egalitate pentru ca tot Felipe Berchesi s-a evidentiat din fata butului iar Andres Vilaseca a marcat un eseu dupa o interceptie, rezultatul primei reprize fiind 13-13.

Partea secunda a debutat tot cu Los Teros in jumatatea noastra de teren si pana in minutul 64 Stejarii s-au vazut nevoiti sa faca fata atacurilor acestora ceea ce a dus insa la doua cartonase galbene vazute de Florin Surugiu si Vladut Zaharia. In dubla inferioritate numerica avea sa vina si modificarea de scor, inevitabila in astfel de momente, un eseu de penalizare aducand pentru prima data in avantaj pe sud-americani.

Stejarii au fortat in final revenirea si uruguayanul Ignacio Dotii a vazut cartonasul galben, iar Constantin Pristavita a concretizat efortul colectiv al inaintarii cu un eseu transformat de Florin Vlaicu. Victoria avea sa revina totusi vizitatorilor caci in plina ofensiva a echipei noastre o alta interceptie, a lui Agustin Ormachea s-a finalizat cu eseul transformat de Felipe Berchesi care a stabilit rezultatul final.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby