Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Stejarii au învins Uruguay-ul în debutul IRB Nations CupSportPictures.eu
13 Iun 2014

Stejarii au învins Uruguay-ul în debutul IRB Nations Cup

Echipa națională de rugby a României a debutat cu dreptul la turneul IRB Nations Cup care se organizează la București, pe Stadionul Arcul de Triumf. Stejarii au învins cu scorul de 34-16 în meciul cu Uruguay.

Rugbyștii celești au rezistat în prima repriză, când tabela de marcaj a indicat egalitate, 13-13. După pauză, rugbyștii noștri s-au dezlănțuit și au pus o diferență considerabilă între noi și sud-americani. Eseurile noastre au purtat semnătura lui Turashvili, Macovei și Ioniță. Vlaicu a transformat de două ori și a reușit und dropgol. Tot Vlaicu a mai fructificat în puncte alte patru lovituri de pedeapsă. 

În celălalt meci, Ireland Emerging s-a impus cu 66-0 în fața Rusiei, într-un meci întrerupt din cauza ploii, după 10 minute din repriza secundă. La pauză irlandezii au condus cu 52-0, iar de comun acord meciul nu s-a mai reluat pentru a nu se perturba programul competițional. 

Alte știri din Rugby