Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Stejăreii vor juca finala mică a Campionatului European U18Stefan Constantin / SportPictures.eu
12 Apr 2017

Stejăreii vor juca finala mică a Campionatului European U18

La Douarnenez, în Franța, România a disputat semifinala Rugby Europe U18 Trophy, al doilea eșalon valoric continental rezervat acestei categorii de vârstă. Cu toate că echipa noastră a început mai bine partida, Rusia s-a impus cu scorul de 27-14, astfel că Stejăreii vor juca în finala mică, cea a locurilor 3-4.
 
Primele minute ale partidei au insemnat un joc pe contre si dupa o faza legata a echipei noastre a urmat o actiune individuala a lui Catalin Munteanu care dupa o cursa de aproximativ 40 de metri a marcat primul eseu al semifinalei, reusita transformata de Luca Nichitean. Replica rusilor a venit imediat si Danila Zabolotnykh a patruns pe partea drepta pentru o incercare la centru, transformata de Timur Maslov astfel ca in minutul 8 rezultatul era egal, 7-7. Stejareii au avut in continuare cateva momente mai bune, incursiunea lui Marius Costea fiind oprita de defensiva ursilor. Echilibrul numeric din teren s-a rupt in minutul 20 cand Gabriel Costea a vazut cartonasul galben, si in superioritate numerica Rusia a marcat un nou eseu prin Nikita Barishnikov, pana la pauza ecartul majorandu-se in favoarea adversarilor nostri care au reusit o noua incercare transformata de Timur Maslov.
 
Repriza secunda a inceput de la rezultatul de 19-7 in favoarea Rusiei care a avut o prima actiune periculoasa prin Nikita Barishnikov, presiunea constanta aducand eseul in minutul 52 cand talonerul  Mikhail Gracev a culcat balonul in terenul nostru de tinta. Stejareii au incercat sa revina pe final si un mol rulat perfect a dus la eseul lui Dragos Ser, transformat de Luca Nichitean, la ultima faza a partidei Timur Maslov concretizand o lovitura de pedeapsa care a stabilit rezultatul intalnirii, Rusia-Romania 27-14.
 
Dupa acesta infrangere, in ultima partida din cadrul Rugby Europe U18 Trophy, Stejareii vor juca pentru medaliile de bronz cu echipa perdanta in semifinala dintre Germania si Olanda.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Juniori