Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Stejăreii au terminat pe ultima poziție la World Rugby U20 TrophyStefan Constantin / SportPictures.eu
10 Sep 2018

Stejăreii au terminat pe ultima poziție la World Rugby U20 Trophy

În ultima dispută la World Rugby U20 Trophy Stejăreii au întâlnit în partida locurilor 7-8 Canada, în fața căreia au cedat cu scorul de 71-14, după un joc dominat autoriat de nord-americani și astfel au încheiat competiția pe ultima poziție a ierarhiei finale.

Partida a inceput cu initiativa de partea canadienilor care dupa o presiune constanta in 22-ul nostru au reusit deschiderea scorului. Kevin Vertkas a batut pentru prima oara defensiva noastra, un eseu transformat de Brennig Prevost. Avea sa vina insa eseul lui Sebastian Sirbu, transformat de Alexandru Harasim si se parea ca Stejareii vor reveni in joc. Nu avea sa fie insa asa, pentru ca pana la pauza si pe fondul multitudinii de greseli, Canada a mai marcat cinci eseuri. Mai intai la finalizare s-a aflat John Mc Carthy, apoi a venit randul lui Elias Ergas sa se afirme alaturi de Quentin James, Josiah Morra si din nou John McCarthy, rezultatul primelor 40 de minute fiind Canada-Romania 40-7.

Dupa reluare cei care au marcat au fost Stejareii, prin Cristian Bumbac, autorul unui eseu transformat tot de el, dar acestea aveau sa fie singurele puncte reusite de echipa noastra pana la final, initiativa trecand de partea canadienilor care au inscris alte cinci incercari dintre care trei au fost transformate. Jack McRogers, Kevin Vertkas, Brennig Prevost, James O’Neill si Guerschom Mukendi au fost autorii eseurilor din partea secunda in contul frunzei de artar, mijlocasul la deschidere al acestora trecanu-si in statistica personala 21 de puncte, adica un eseu si un total de opt transformari.

Canada a terminat competita pe pozitia a saptea, in timp ce Stejareii nu au putut evita ultima pozitie in ierarhia World Rugby U20 Trophy editia 2018.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Juniori