Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Stejăreii au pierdut și a treia partida la World Rugby U20 TrophyStefan Constantin / SportPictures.eu
06 Sep 2018

Stejăreii au pierdut și a treia partida la World Rugby U20 Trophy

Pe Stadionul Național Arcul de Triumf, Stejăreii, selecționata U20 a României, a intâlnit în ultima partidă a Grupei B din cadrul World Rugby U20 Trophy pe Hong Kong, după o partidă spectaculoasă, cu un total de 12 eseuri, victoria revenindu-le dragonilor cu scorul de 56-33, pe fondul evoluției de excepție a lui Paul Altier, autor a nu mai puțin de 36 de puncte.

Jocul a inceput cu o actiune a lui Cosmin Iliuta, oprita de defensiva adversa, dupa care asiaticii s-au instalat in jumatatea noastra de teren, ceea ce a dus la deschiderea scorului prin lovitura de pedeapsa concretizata de Paul Altier. Replica Stejareilor nu s-a lasat asteptata si Iulian Hartig a batut defensiva celor din Hong Kong, un eseu transformat de Cristian Bumbac. Cu avantaj pe tabela de scor, Stejareii au incercat din nou sa ameninte terenul de tinta advers, dar Crisitian Bumbac nu a putut trece de apararea atenta a dragonilor, care apoi au preluat initiativa si Paul Altier a marcat consecutiv 17 puncte, dupa doua actiuni individuale finalizate cu eseu, respectiv doua transformari si o lovitura de pedeapsa.

Pana la pauza Hong Kong s-a distantat cu incercarea lui Mark Coebergh, pentru ca imediat dupa reluare, Paul Altier sa-si treca in cont hat-trick-ul. Romania a incercat sa revina si presiunea constanta a inaintarii la cinci metri de terenul de tinta advers a dus la acordarea unui eseu de penalizare. A mai urmat o cursa a lui Cosmin Iliuta, dar cei care aveau sa marcheze au fost tot adversarii nostri prin Sam Down si Gregor Ramage, scorul devenind 46-14. Patrunderea in forta a lui Stefan Iancu a redus ecartul, dar Iulian Hartig a fost trimis pe banca de pedepse si Paul Altier a fructificat superioritatea numerica prin concretizarea unei tentative de tinta. A urmat incercarea lui Alexandru Craciun, dar si o alta pentru Hong Kong, autor Gregor Ramage, scorul final stabilindu-l eseul lui Cosmin Iliuta.

Cu aceasta infrangere Stejareii au terminat pe ultima pozitie in Grupa A, iar duminica, 9 septembrie, vor disputa partida pentru locurile 7-8 impotriva Canadei.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Juniori