Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
E-Sports
Ștefan Radu, cel mai bine poziționat român în TOP 1000 Ratings
12 Oct 2020

Ștefan Radu, cel mai bine poziționat român în TOP 1000 Ratings

Echipierul lui SS Lazio Roma, Ștefan Radu este cel mai bine poziționat jucător român în clasamentul TOP 1000 Ratings realizat de EA Sports pentru FIFA 21. Cu 13 sezoane la activ în tricoul biancocelesti și cu al 14-lea în curs de desfășurare, Ștefan Radu are o serie de calități remarcabile și a acumulat o experiență solidă ce i-a permis să evolueze pe o perioadă îndelungată în 11-le de bază al uneia dintre cele mai îndrăgite formații italiene. În urma evaluărilor efectuate de specialiștii EA Sports, românul a fost evaluat cu un punctaj general de 78 de puncte, ceea ce îl plasează pe locul 660 în ierarhia jucătorilor FIFA 21.

Fiecare jucător din FIFA Ultimate Team are un rating general, precum și șase scoruri pentru statisticile cheie: Pace (ritm), Shooting (șut), Passing (pase), Dribbling (dribling), Defending (defensivă) și Physical (condiția fizică). Aceste statistici sunt combinate cu recunoașterea internațională a unui jucător pentru a calcula nota generală a jucătorului.

Astfel, Ștefan Radu a primit următoarele punctaje:

Pace                      61

Shooting              64

Passing                 65

Dribbling              68

Defending           83

Physical                69

În calculul acestor indicatori s-au urmărit mai mulți parametri, în cazul fundașilor centrali fiind evaluați un număr de 29, de la accelerare, poziționare, sprint, controlul balonului până la săritura la cap, viziune, pasa scurtă, pasa lungă și intercepții. Ștefan a primit note remarcabile pentru Standing Tackle (86), Interceptions (85), Sliding Tackle (84), Marking (84), însă o surpriză este faptul că a primit numai 48 de puncte pentru Free Kick Accuracy, un capitol la care a bifat câteva reușite frumoase de-a lungul timpului.

Întreg setul de parametri poate fi vizionat pe pagina dedicată jucătorului.

Alte știri din E-Sports