Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Steaua salvează ziua românilor în Cupa EHFRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Sep 2018

Steaua salvează ziua românilor în Cupa EHF

Astăzi s-au disputat meciurile din primul tur al Cupei EHF, competiție în care evoluează Potaissa Turda și Steaua București.

Câștigătoare a Cupei Challenge, echipa turdeană a suferit o corecție severă în deplasarea din Portugalia, acolo unde FC Porto a învins cu 41:21 (19:12) și a clarificat în proporție de 99% soarta calificării, returul de peste o săptămână fiind o ocazie pentru elevii lui Horațiu Gal să își repare imaginea în fața propriilor suporteri.

După succesul din debutul SEHA League, roș-albaștrii s-au impus în deplasarea din Croația de la Varazdin cu același scor ca în partida cu Tatran Presov. Elevii lui Ovidiu Mihăilă au câștigat cu 26:25 (14:8) partida disputată cu GRK Varazdin 1930 și au luat o opțiune importantă pentru calificarea în faza ulterioară a competiției. Pentru Steaua au înscris Vegar - 5, Georgescu - 4, Roşu - 3, Milosevic - 2, Humet, Stavrositu, Johansson, Răpciugă, Bizău - câte o reușită.

Alte știri din Handbal